Cadmus fordítás Cadmus
Oroszország

2024. 02. 07.

Medvegyev apokalipszist jósol az orosz-NATO háború esetén

2024. 02. 07.

A politikus megjegyezte, hogy “ha ilyen háború lesz, az nem a különleges hadművelet forgatókönyvét fogja követni”, és “nem lövészárkokban vívják tüzérséggel, páncélosokkal, drónokkal és rádióelektronikai hadviselés eszközeivel.”

A NATO-val vívott háború esetén Oroszországnak “aszimmetrikusan kell reagálnia” és “speciális robbanófejekkel” kell rakétákat használnia – mondta Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács alelnöke a Telegram csatornáján.

Megjegyezte: “ha ne adj isten, ilyen háború történik, az nem a különleges hadművelet forgatókönyvét fogja követni”, és “nem lövészárkokban vívják tüzérséggel, páncélosokkal, drónokkal és rádiós eszközökkel.” -elektronikai hadviselés.” “A NATO egy hatalmas katonai tömb, a szövetség országainak lakossága csaknem egymilliárd fő, és közös katonai költségvetésük elérheti a másfél billió dollárt” – magyarázta Medvegyev.

“Ezért [az adott] katonai potenciálunk összemérhetetlensége miatt egyszerűen nem lesz más választásunk. A válasz aszimmetrikus lesz. Hazánk területi integritásának védelme érdekében speciális robbanófejjel (nukleáris) ellátott ballisztikus és cirkáló rakéták fegyvereket – TASS) fogjuk használni. Ez doktrinális katonai dokumentumainkon alapul, és mindenki számára jól ismert.

És ez pontosan [egyenértékű] a közmondásos Apokalipszissel [vagy a bibliai Jelenések könyvében ábrázolt Végidőkkel]. A vége mindenről” – hangsúlyozta Medvegyev.

Eddig szerinte “az összes nagy európai főnök cinikusan hazudik állampolgárainak” azzal, hogy megismétli, hogy készen kell állni “az  Oroszországgal vívott háborúra”. “És bár Oroszország többször is beszélt arról, hogy nem tervez konfliktust a NATO-val és az EU-országokkal, a rendkívül veszélyes fecsegés a témában [mindazonáltal] folytatódik” – jelentette ki Medvegyev.

Kijelentette, hogy okai nyilvánvalóak. “Szükséges elterelni a választók figyelmét, hogy igazolják a többmilliárdos [dollár vagy euró] kiadásokat a banderovit “Ukrajnára”, amibe mindenki belebetegedett.

Mivel óriási pénzösszegeket költenek ezekben az országokban nem szociális problémák megoldására, hanem egy háború egy haldokló, az adófizetőktől idegen országban, amelynek lakossága Európa-szerte szétszórva terrorizálja a helyi lakosokat, ezért ezeknek az országoknak a vezetői nap mint nap prédikálják, hogy fel kell készülni az Oroszországgal vívott háborúra és folytatni kell segíteni Ukrajnát, ami további tankok, lövedékek, drónok és egyéb fegyverek gyártását jelenti” – mondta az orosz Biztonsági Tanács alelnöke.

Arra a következtetésre jutott, hogy az európai vezetőknek “el kellene mondaniuk a keserű igazságot szavazóiknak, ahelyett, hogy agyatlan idiótákként kezelnék őket”. “El kellene magyarázniuk nekik, mi fog valójában történni, ahelyett, hogy ismételgetnék az álnok mantrát az Oroszországgal való háborúra való felkészültségről” – zárta Medvegyev.

Orientalista.hu – Karoly Kuti

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑