Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2016. 05. 02.

Megvédjük és felszabadítjuk Aleppot

2016. 05. 02.

Ismételten megígértük követőinknek, hogy amikor a Szíriai Arab Hadsereg és a szövetségesei hadműveletei Aleppo terroristák által megfertőzött kerületeinek megtisztítására és felszabadítására elkezdődnek, az egész világ olyat fog látni amivel még nem volt dolga azelőtt.

A “Syrian Arab Army” oldal szerkesztői nagyon sok kérdést kaptak a balszerencsés Aleppo városi eseményekről (a “mérsékelt ellenzék”/Al-Kaida aknavetőkkel és barkácsolt rakétáival lövi a kormány ellenőrzése alatt álló kerületeket, ahol a város maradék lakossága meghúzódott, az utóbbi 4 napon hatvannál több civil halott).

Balszerencsére nem minden kérdésre tudunk válaszolni, vannak, amikre még nem adhatunk választ! Azonban azok, akik egy ideje követik a “Syrian Arab Army” oldalt jól tudják, hogy mi tudjuk, miről beszélünk.

 Senki nem felejtette el közülünk Aleppo népét, senkinek nem fáj jobban, mint a szíriaiaknak, akár polgári személy akár katona, aki látja, hogy honfitársait folyamatosan lövik bizonyos NATO-tagországok által támogatott vahabita terroristák, miközben az ENSZ Biztonsági Tanácsa elmulasztotta terrorista szervezeteknek nyilvánítani a város lakosságát pusztító fegyvereseket.

Mindezek ellenére ez sem fogja megállítani, ami következik és a Szíriai Fegyveres Erők nem fognak irgalmazni, a bátor honfitársaink sem kértek soha kegyelmet, ők inkább bosszúért kiáltottak, a terroristák pedig nem fognak kegyelmet kapni, amikor eljött az idő.

Ismét elmondjuk a másik oldalnak: Ha azt gondoljátok, hogy polgári személyek elleni támadásokkal Aleppoban és más városokban Szíria szerte bármit is elértek a teljes pusztulásotokon kívül, nos, akkor nem figyeltétek meg hogyan zajlik ez a háború és hogyan ér véget.

A szíriai katonai vezetés még mindig sürgeti azokat a szíriai állampolgárokat, akik fegyvert fogtak a hazájuk ellen, hogy amnesztiáért cserébe adják fel magukat; azonban a világon egyetlen katonai vezetés sem tűri, hogy polgári személyeket terrorista csoportok gyilkoljanak le saját hazájuk földjén.

Lehet olyan politikai helyzet, amely visszatartja a Szíriai Arab Hadsereget, de amikor eljön az ideje a terroristák gazdái sem fognak tudni segíteni a zsoldosaiknak, és senki más nem fog tudni segíteni nekik.

A “Syrian Arab Army” oldal szerkesztői csapata nevében köszöntjük a bátor és hősies polgárokat, a legbátrabb embereket a Földön, Szíria népét! A támogatásotok, ami egyben tartja hazánkat, a támogatásotok, ami a Szíriai Arab Fegyveres Erőket harcolni segíti, és a támogatásotok, ami elvezet minket győzelemig!

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑