Cadmus fordítás Cadmus

Menjen biztosra, válassza a Bannert!

Sajnos autója akkumulátora nem tart örökké, ez tény, ami ellen nem lehet tenni, azonban hogy minél ritkábban kelljen cserélnie, azért tehet.

Első lépésként érdemes elkerülnie a kevésbé hozzáértő webshopokat, és igazi szaküzletbe látogatnia. Az Akku-Elem épp ilyen szaküzlet, szakértőinek a kisujjában van minden, amit az akkumulátorokról és elemekről csak tudni lehet. Nálunk nem kell attól tartania, hogy hamis vagy rossz minőségű akkumulátort adunk el, de raktárban elöregedett (túltárolt) darabokat sem forgalmazunk. Nem csupán az Önnek megfelelő típus kiválasztásában segítünk, de tanácsainkkal is hozzájárulunk ahhoz, hogy minél hosszabb ideig használhassa a terméket.

Számos akkumulátor található kínálatunkban, azonban mindenképpen ki kell emelnünk a Banner akkumulátorokat.

Ezek az ipar abszolút csúcsát képviselik, minőségük széles körben ismert. Gyártójuk, a több mint hét évtizedes múltra visszatekintő osztrák Banner Batterien többek között olyan autógyárak, mint az Audi, Volvo, Mercedes, Mitsubishi vagy Porsche beszállítójaként is ismert. Egy Banner akkumulátor nem csupán rendkívül hosszú élettartamot kínál, de még extrém körülményeket is elvisel, legyen az sarkköri hideg vagy sivatagi hőség. Szinte magától értetődő, hogy a  Banner akkumulátorok megfelelnek bármilyen ISO szabványnak, ahogyan a legszigorúbb műszaki követelményeknek is.

Számos egyéb előnye mellett érdemes tudnia, hogy a Banner akkumulátorok gyártásakor környezetvédelmi szempontokat is szem előtt tartanak, ugyanis teljes mértékben újrahasznosítják őket.

Megosztom:


Back to Top ↑