Cadmus fordítás Cadmus

Mi a teendő egy födőszoba padló összefolyó dugulásánál?

Összefolyó körül szétterül a víz akkor tudjuk hogy gond van.

Le kell venni a disz rácsot és kézzel egy vödörbe kimerni a felgyülemlett koszt. A kádból, zuhanytálcából sok hajcsomó és porcica gyűlik össze ezeket mind szedjük ki. A padló összefolyóból három félét gyártanak. A gyártók mindegyiket hatékonyan fejlesztette ki, bűzelzáróval  illetve bárki könnyen be, ki tudja, szerelni. Próbálkozzunk kézi spirállal is.

Amikor minden ötletünk elfogyott ne vájunk tovább, mert telik az idő, hívjunk duguláselhárítót. Higiéniai szempontokból sem jó ha sokáig nem tudjuk megoldani a dugulásunkat. Ne várjunk sokáig duguláselhárító szakemberek padló bontás nélkül eltudják hárítani a dugulást.

Duguláselhárító kétféle gépet használ a padló összefolyó duguláselhárításánál,

az egyik womás és spirálos modern gépeknek köszönhetően falbontás és padló bontás nélkül elhárítják a dugulást. Ezeket a gépeket használják zuhanytálca, wc, mosogató duguláselhárításánál. A womás gép magas nyomású víz sugárral bombázza szét a dugulást okozó koszokat. A spirált akkor használják ha a nagyon makacs a szennyeződés és a csöveket jobban átjárhatóbbá akarják tenni.

Minden levélre 2 órán belül válaszolunk! A visszahívás kérelem az ingyenes, kérjük, írjon egy levelet, amiben benne van a telefonszáma és mi visszahívjuk. Duguláselhárítás árak.

Éjjel és nappal is hívható telefonszámunk: 06 (20) 356 7030

E-mail: info@mesteri-dugulaselharitas.hu

Megosztom:


Back to Top ↑