Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 09. 03.

Miért ne dobáljunk petárdát az alvó gyerekek közé, mint a retardált faszok?

2015. 09. 03.

Nem örülünk látványosan – leginkább pedig sehogy – annak, ha a Földközi-tengerben egy elsüllyedt hajó vagy furgon rakterében több tucat ember, borzalmas kínok között megfullad. Nem mondjuk azt, hogy ez kevés. Nem akarunk éleslőszerrel az üldözöttekre tüzelni, mindenféle válogatás nélkül, leginkább pedig sehogy. Nem akarunk mérgezett italokat vagy ételt osztani a migránsoknak.

Többek között emiatt vagyunk különbek, mi európaiak, mint az Iszlám Állam elnevezésű barbár horda.

Mellesleg az európai meghatározás alól kivételt képez az a retardált barom, aki petárdát akart dobni a Keleti pályaudvaron táborozó hívatlan vendégek közzé, ahol azért mi budapestiek is közlekedünk szép számmal. Természetesen „hősünk” azokkal a migránsokkal szemben volt ilyen bátor, akik éppen lepihentek.

Egyébként a sátrazó családok között majdnem minden ötödik csakugyan szíriai. Kis részük tényleg üldözött, nem csupán megunta a polgárháborút, amit korábban maga kezdeményezett.

Nyilván egy kis petárdadurrogtatás nem okozott volna különösebb lelki törést azokban, akik napi szinten a bombázások zajára aludtak el. Mondjuk az a néhány kisfiú és kislány, aki napközben a járókelők lába alatt focizik, lehet, hogy rémálomra riadt volna, nem értette volna, hogy mi a fasz zajlik itten, az Európai Unióban, a kerítés innenső oldalán.

A retardált barmot azonban még azelőtt elkapták a migránsok, hogy el tudta volna dobni, amit el akart. Eddig terjedt a harci szakértelem. Nem tudom, hogy mit tettem volna azzal, aki az én gyerekemre hajít petárdát. Ezek a többször elég erőszakos migránsok mindenesetre nem baszták le a Baross téri aluljáró mélyébe a tehetségtelen csínytevőt, hanem lefogták és átadták a rendőröknek. Rendben, ez csak egy szaros petárda, nem halt volna bele senki.

De, ez nem lesz hazafiasság akkor sem, ez színtiszta gyökérség marad akkor is, ha felvesszünk hozzá egy Fruit of the Loom pólóra nyomtatott Nagy-Magyarországot és üvöltözünk, hogy „Ria, Ria, Hungária”.

Nem éppen megnyugtató, hogy mi köztünk több olyan ember élhet – mármint matematikailag mindenképpen – akik hajlamukat tekintve közelebb állnak az Iszlám Államhoz, mint az illegális bevándorlók tömegeiben, akik között igazság szerint ugyanúgy meglapulnak a terrorszervezetek ügynökei, mint a menekültek.

Hogy, miért nem dobálunk petárdát az alvó gyerekek közé?

Mert emberek vagyunk, azért.

Nem pedig retardált faszok.

Azért, bammeg.

Orientalista.hu – A bejegyzést Elszaszer Tibor Csörsz írta közösségi oldalára.

Megosztom:

,
Back to Top ↑