Cadmus fordítás Cadmus
  • Húszik válaszcsapásai a Vörös-tengeren

  • Szíriai konfliktus

  • Palesztin – izraeli konfliktus

  • Legolvasottabb híreink

  • Keresztényüldözés a Közel-Keleten

  • Afganisztáni háború

  • Tajvani konfliktus

  • Örmény-azeri konfliktus

  • Időjárás

Minőségi babakocsik jó áron az Asti-tól

A babakelengye egyik legnehezebben kiválasztható eleme a babakocsi. Sok szempontot kell figyelembe vennetek mielőtt döntötök.

Természetesen a pici kényelme a legfontosabb, de a babakocsi választásakor az anya igényei is mérvadók, hiszen ő fogja a legtöbbet tologatni. Ha a baba előtt aktív életmódot éltél és a picivel is szeretnél kocogni, kirándulni, akkor eszerint válassz. Ha inkább rövidebb, kényelmesebb sétákra mennél, akkor pedig legyen ez a fő irány. Az Asti bababolt babakocsi webáruház kínálatában biztosan találsz az életmódodnak megfelelő modellt.

A babakocsi lelke a kerék. Anyaga és mérete határozza meg, hogy milyen utakra praktikus.

Ha a lakóhelyetek környékén rosszabbak a járdák, a nagyobb kerekű babakocsit ilyen útviszonyok mellett is könnyebb tolni, pláne, ha a kerekek még felfújhatókis. Kisebb átmérőjű kerekekkel általában egyszerűbb manőverezni, de macskaköves vagyhepehupás, rossz minőségű terepen sok kellemetlenséget okozhatnak a babának és neked is. Ha ilyen modellt választasz, figyelj arra, hogy gumikerekek legyenek rajta, ne műanyagok, mert a gumi rugalmassága tompítja a „rázós utak” döccenőit, ezen kívül tartósabb is, mint a műanyag. Nagyon fontos továbbá, hogy csak fékezhető kerekű babakocsit válassz, illetve az első kerekek legyenek bolygósíthatóak!

A babának sok apróságra lehet szüksége egy séta alatt is, ezért a babakocsi alsó csomagtartóját is mindenképp nézd a keresgéléskor. Ha bevásárolni is együtt mentek, még nagyobb rekesz is kellhet, de növelheted a tárolókapacitást babakocsira rakható táskával is.

Az Asti bababolt Babakocsi webáruházban kaphatók olyan multifunkcionális babakocsik, amelyek újszülött kortól egészen kb. 3 éves korig, a babakocsi elhagyásáig használhatók. Ezekhez a típusokhoz külön mózesrész és sportrész tartozik, de sok modellhez babahordozót is kapsz. Ha szeretnéd egyszerre „letudni” a babakocsivásárlást, ez a modell még a kistesó(ka)t is kiszolgálja majd.

Ha eldöntötted, hogy milyen típust keresel, nézd az extrákat is! Sok babakocsihoz praktikus kiegészítők is járnak, például kézmelegítő, hogy a téli séták alatt se fázzanak a kezeid.

Megosztom:


Back to Top ↑