Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2016. 01. 01.

Mudzsahedinből sírós kisfiú

2016. 01. 01.

Hogyan lesz egy magát mindenható halálosztónak képzelő és “szent harcosnak/mudzsahedinek” nevező vahhabita terroristából egy reszkető szájú, ijedt kisfiú?

A világ minden részéből ömlik a társadalmak selejtje Szíriára. Már Nyugat-Európa is “nettó terrorista exportőrnek” tekinthető, hiszen az ottani országokból is sok kalandor érkezik gyilkolni. Egy részük megtévedt fiatal, aki későn döbben rá tévedésére. A nagyobb részük viszont profi gyilkos, sötét lelkű és céltudatos zsoldos, a káoszban, mások szenvedésén hatalmaskodni akaró véglény. Sokan közülük a 72 szűz ígéretével és droggal elkábítható, alul szocializált senki.

Érkezzen bárhonnan, amelyik fegyverrel a kezében lép Szíria területére és gyilkolni jön, az aláírta a saját halálos ítéletét.

A Kegyelmes Isten megbocsát, de mi nem felejtünk!

A videón a Tow rakétával gyilkolászó terrorista, aki elfogása után úgy bőgött, mint egy kisfiú, akinek elvették a játékát:

A képen középen a Nemzetvédelmi Erők (NDF) katonái által az észak-lattakiai arcvonalon elfogott Al-Nuszra fegyveres látható, és már egyáltalán nem a félemletes “mudzsaheddin” élet-halál ura, a “nuszajrik” és “khufarok” hóhéra, csak egy ijedt kisfiú, aki nagyon rossz lóra tett.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

,
Back to Top ↑