Cadmus fordítás Cadmus
Iszlám világ

2017. 08. 25.

Muszlim író: Quebec kormányának  vezetője nem tévedett .. igen is van problémánk az iszlámban 

2017. 08. 25.

 Quebec kormányának a vezetője nem tévedett Cuellar Philip amikor azt mondta : nem különíthetjük el a terrorizmust az iszlámtól általánosan. Azt kérem, hogy egy muszlim se sértődjön meg, én is úgyan úgy muszlim vagyok mint ti, de szemben kell néznünk a igazsággal.

Minden muszlim terrorista aki a félelmet és a halált terjeszti a világon világosan és egyértelműen vallási alapra támaszkodik: Koránból vett igék valamint olyan beszédek és cselekedetek amik Muhamed prófétához köthetük valamint a próféta barátainak (Kalifák) a történeleméhez akik utána uralkodtak és a muszlim gyarmati birodalomhoz ami végigsöpört a világon. Nincs olyan bűn amelyet az iszlám állam vagy akármelyik más terror szervezet végzet amelyik ne lenne benne ezekben szent kötelességekben. Ez a közös cél a kanadai egyiptomi saúd arábiai és az angol terroristában, ez egyesíti a terroristákat mindenhol kultúrátol függetlenül.

Néhány példa a koránból: „Harcoljatok fegyverrel azok ellen, akik nem hisznek Allahban, sem a Végső Napban, és nem tiltják meg azt, amit megtiltott Allah és a Küldötte, s nem élnek az igaz vallás szerinti vallásos életet azok közül, akiknek adatott a Könyv addig, amíg meg nem adják a sarcot jobb kezükkel, és ők elismerik, hogy alárendeltek.”  Korán 9:29 

A muszlim törtélelem ami leírja azt hogy Muhamed próféta elveszi Aisha hölgyet kilenc évesen, azaz elvett egy kislányt, és ez teszi lehetővé sok muszlimnak hogy követeljék a gyermek házasságot.Az akkori muszlim hadsereg vezetője  Khaled Bin Al Waleed megölte Tamim törzs foglyait annak ellenére ,hogy muszlimok és megölte a vezetőjüket Malik bin Nowairat és megfőzzte a fejét és még azon az éjszakán ágyba bújt a feleségével. Az iszlám jogtudomány elrendeli a melegek és leszbikusok megölését karddal vagy Tűzben égetését, vagy ledobását toronymagasról kezét lábát megkötözve, vagy egy fal rábontásával,illetve ezeket mind egyszere is lehet. 

A gyarmati hodítás ami Karis törzs és más országok elfoglalását gyilkolását pusztítását kizsákmányalását illetve arra kényszeritését , hogy az iszlámra térjenek át tartalmaza.  

Szóval vannak nekünk: 

Szent igéjink a koránból. 

Szent beszédeink. 

Szent prófétai életrajzunk. 

 Gyarmati praetorianus történelmünk ami szent lett. 

Gyarmati vallási joggyakorlat ami szent lett. 

Ahogy megállapíthatodod a gyarmati igéket a beszédeket a profétai életrajzot és a tényeket nem kell  értelmezésüket megváltoztatni úgyanis a szövegek egyértelműek a tények pedig magukról beszélnek.Ezért azok a muszlim felfegyverzett  terorristák és  felfegyverzetlenek nem örültek és nem szélsőségesek és nem betegek pszichológiailag és nem is értik félre az értelmezést , ők hívők a vallásukhoz, háborút folytatnak ,hogy megtartsák Isten államát és alkalmazák Isten törvényeit a földön. 

Mit csinálnak a muszlimok? 

Nem mondják meg a szegény muszlimnak ,hogy mit csináljon mind ezekben a szent kötelességekben , Isteni parancsokban, megelégednek a terorristák viselkedéseinek kritizálásával, de ők nem ítélik el a szent vallási alapot, ez Kétségkívül közvetett támogatás a terorristáknak. Például ők sok mecsetben ,muszlim iskolában szentelik a muszlim kalifát és úgy vélik hogy ezt megtenni egy Isteni parancs. Amikor is ez a gyarmati birodalom elfoglalt és megalázott több népet is. Azt mondják a muszlimnak ,hogy minden amit Muhamed próféta csinált az szent és azt parancsolja ,hogy csináljuk utána, vajon egy egyszerű muszlimtól az van elvárva ,hogy pusztísa el és akadályozza meg a többi vallást , ahogy ezt tette Muhamed próféta amikor elment Mekkába a hadseregével.Vajon elvan várva a muszlimtó ,hogy gyilkolja meg a zsidót manapság, mert a próféta megölte őket amikor harcolt velük. 

Azt kívánom ,hogy válaszoljanak ezekre a kérdésekre, ahelyett ,hogy igyekeznek építeni egy laképületet a muszlimoknak Quebecben ,mert ők megtagadják azt ,hogy a hitetlenekkel éljenek. Igyekeznek arra , hogy építsenek temetőket maguknak mert ők megtagadják azt ,hogy a hitetlenekkel legyenek eltemetve. 

Nem állnak le hazugságok elterjedésével. Például: követelik azt ,hogy minden vallásban van erőszakos szöveg, ha még igaz is lenne nem meggyőző indoklás. Ha valaki más lopna az nem adna jogot neked, hogy tégy úgy mint ő. Másodszor a muszlimok az egyetlenek akik vallási alapon gyilkolnak, a többi ábrahámi vallás csatát vívott ami valódi vallási reform volt és abbahagyta ezt, és méghozzá a társadalmuk és vallási szervezeteik mint például a Vatikán elismerte ezeket a bűnöket és bocsánattot kért ezekért.  

Természetesen felkéne lépnünk bármely bűnök és jogsértések ellen amelyek a muszlimok ellen vannak, a törvénnyel kell szembenéznünk vele, nem jelenthetjük ki, hogy bármely bűn bármelyik muszlim ellen “keresztyén vallási terrorizmus” először is az aki elköveti nem támaszkodik vallási alapon, mert nincs pap ,rabi aki buzdítana , hogy öljék meg a muszlimokat mert muszlimok vagy mert ők “hitetlenek” vallása alapján. Másodszor mert ez egy reakció a iszlám terrorizmusra, ha nem lenne ez az iszlám terrorizmus nem történtek volna meg ezek a bűnök a muszlimok ellen. 

Ez azt jelentené hogy az iszlám terrorista vallás lenne? 

Természetesen, hogy nem én muszlim vagyok és célom, hogy megvédjem az iszlám vallást. Az iszlámnak két oldala van : az első megbocsátó és támogatja az emberi értékeket. A másik ami erőszakos és a terrorizmusra alapszik, és alapszik még arra amikor Muhamed próféta elvándorólt Yathrib városba, és politikai és vallási bíró lett, és ő meg a barátai felfegyverkeztek, hogy megvédje  kinyilatkoztatását ,hogy elterjsze. És ez tükrözödött és támogatta a korán a beszédek és a prófétai tettek. Az iszlamisták csak erre az oldalra támaszkodnak és azt mondják a muszlimoknak, hogy az erőszakos rész a lezárása az emberi résznek. 

Az emberi rész (oldal) mint például: “ahogy nektek megvan a vallásatok nekik is megvan az övék” ezt csak a hazug reklámjukban használják Kanadában, de ők mást mondanak a mecsetekben és a muszlim iskolákban azaz csak az erőszakos részt használják és szentelik. Vannak köztök akik olvassák a szent szövegeket  amelyek kapcsolódnak 

Az állammal “Muhamed próféta” mintha ma történt volna, és mintha Allah azt parancsolná most , hogy öljük meg a zsidókat keresztyéneket és a hitetleneket mint ahogy Muhamed próféta harcolt velük. 

Nem akarjuk az iszlamistáktól, hogy beszéljenek nekünk az iszlám emberi részéről itt Kanadában és máshol, ez nem okoz problémát és nem is vezet terrorizmushoz, de az erőszakos részről akarjuk a állásukat, azt akarjuk, hogy mondják meg nekünk és a muszlimoknak: mit csinálnak? 

Muszlimként abban hiszek, hogy az emberi rész zárja le az erőszakosat, és muszlimként  ártatlanitom magamat gyarmati birodalmi muszlim részről (kalifátus) és nem kötődők hozzá  és nem igénylem a jogosultságot, hogy megvédjem és  ártatlanak valjam. És ezt kérem a muszlimoktól itt Kanadában. 

Egyszerűen lekell mondani arról amit én úgy hívok, hogy “militáns iszlám” az emberi “iszlám” javára és létrehozni egy új vallási ideológiát ami erre az értelmezésre támaszkodik és elkell terjeszteni a muszlimok körében, ami lehetővé teszi azt hogy az egyszerű muszlim kiszabaduljon az utálatosság és erőszak börtönéből és a terrorizmusból az emberi értékek végtelenségéhez anélkül ,hogy elveszítené vallását és anélkül, hogy elveszítené a kapcsolatát Istennel. 

Orientalistahu – H. Kálmán ( Shoaib Said írása)

 

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑