Cadmus fordítás Cadmus
Európa

2019. 07. 18.

Muszlim szülők tiltakoztak az LMBTQ propaganda ellen Birminghamben

2019. 07. 18.

Muszlim szülők tiltakoztak a Birmingham városában lévő Parkfield Primary School előtt ahová főként muszlim csalások gyermekei járnak. A tiltakozást az váltotta ki, hogy az iskola egyik tanára, egy bizonyos Andrew Moffat, a normális értékrenddel teljesen ellentétes LMBTQ propagandát hangoztatta az iskolában, sőt a tananyagba is beépítette és így a kiskorú gyerekek kötelesek voltak végighallgatni a sajnos már oly sok nyugati államban erőltetett meleg propagandát.

Ha már a haldokló Európa nem áll ki ez ellen, a muszlim gyermekek szülei kiálltak a normális és hagyományos értékrend mellett és tiltakoztak, hogy egy tanár egy lázadozó frusztrált kisebbség propagandáját próbálja meg ráerőltetni a többségi társadalomra.

,,Ne tanítsák az a gyermekeinknek, hogy melegnek lenni OK, mert nem OK,,

Az Iszlám (ahogyan a többi világvallás is) ugyanis tiltja az azonos neműek közötti szexuális kapcsolatot. És a tradicionális, hagyományokat tisztelő társadalmak el is ítélik az ilyen természettel ellentétes magatartást, valamint ennek a propagálását.

A történet azonban felveti azt a kérdést, hogy ehhez hogyan viszonyul Nyugat-Európában a bevándorláspárti és egyben LMBTQ barát liberális baloldal. A például Nagy Britannia egyes részein többséget alkotó muszlim bevándorló háttérrel rendelkező lakosság elítéli ezt a fajta magatartást és ennek erőszakos propagálását is.

És az is nagy kérdés, hogy az elkövetkezendő választásokon mi lesz a liberális baloldal számára a prioritás? Kire tekintenek majd szavazóbáziskén, és kinek a szavazataiért küzdenek majd?

Mert ha őszinték akarunk lenni, és a szívünkre tesszük a kezünket, akkor elmondhatjuk, hogy az LMBTQ propaganda és az ún. ,,meleg lobbi,, csupán egy szűk kisebbséget szólít meg a választásokon. Még az ultra liberális Benelux államokban is tíz-tizenöt százalékot tesznek ki az ország lakosságából. miközben a muszlim vallású lakosság növekszik, a muszlim lakosoknál fontosak a családi értékek és több gyermeket is vállalnak. Azokon a területeken és azokban a városokban ahol a muszlim lakosság jelentős százalékot tesz ki, ott a választók szavazatait nem lehet megnyerni az ilyen propagandával sőt ez inkább a politikai kudarc előszele.

És az is fontos politikai kérdés a jövőre nézve, hogy az európia liberális baloldal a szavazatokért való küzdelemben akkor ,,kinek a kezét fogja elengedni,,. Kinek a szavazataiért kampányolnak majd? A muszlim lakosság vagy a szűk LMBTQ közösség fontosabb a számukra?

Orientalista.hu – Al-Isfahani (Press TV UK)

Megosztom:

, , , , , , ,
Back to Top ↑