Cadmus fordítás Cadmus

Nemzetközi költöztetés a legjobbakkal

Számos tennivalóval és feladattal jár egy költözés, elég csak a papírmunkára és az előkészületekre gondolni, de a bútorok, elektromos eszközök és egyéb holmik eljuttatása az új otthonba sem jár kevés nehézséggel.

A nagyobb, illetve nehezebb bútorok szállítása ráadásul szereléssel is jár, hiszen ezeket csak elemeikre szedve lehet biztonságosan szállítani. Emellett a csomagolásról sem szabad megfeledkezni, ami szintén komoly mennyiségű munka, különösen nagyobb lakások esetén.
Amennyiben teljes körű szolgáltatásunkat választja, ezek egyikére sem lesz gondja, hiszen mi nem csupán problémamentesen és gyorsan elszállítjuk bútorait és csomagjait a kívánt helyre, de kérésére profi módon be is csomagolunk, illetve a szükséges bútorszerelést is elvégezzük.

Évtizedes tapasztalatunknak, elhivatottságunknak és szakértelmünknek hála bármilyen fennakadás nélkül költöztetünk el nem csupán családokat, de akár több száz fős irodákat is több ezer kilométerre.

Bár a nemzetközi költöztetés kifejezés azt sugallja, hogy a fuvar egyik országból a másikba történik, nálunk minden fuvar, ami nagyobb távra szól, mint ötszáz kilométer, nemzetközi költöztetésnek minősül, még abban az esetben is, ha közben nem lépünk át országhatárt. Ez azért van így, mert a nagy távolság miatt a logisztika és az árazás hasonló akkor is, ha Magyarország egyik végéből a másikba költöztetünk, és akkor is, ha például egy közeli, szomszédos országba.

Leggyakrabban nyugati irányú fuvarokat teljesítünk, az Európai Unió országaiba, azonban keleti államokba is költöztetünk.
Ha megbízható költöztetőket keres megfizethető áron, hívjon minket!

Megosztom:


Back to Top ↑