Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 07. 03.

Obama, egy világhatalom elnöke, vagy annak az eszköze?

2015. 07. 03.

A legjobb reklám sokszor a tudatalatti reklám, aminek a csúcsát talán Hollywood fejlesztette ki, hol kódolt hamis politikai vallási gondolatokat hirdetve, hol történelmi tényeket ferdítve a megbízó óhaja szerint, készítették el a médiatermékeket.

A tavalyi túl sztárolt siker filmek sem voltak hiába a Noéról, Mózesről szóló filmek és hasonlóak, amelyeket több száz millió ember nézett meg világszerte, hogy eredményeként olyan gondolatok rögzüljenek be az fejökbe, amelyek vagy teljesen eltávolítják az embereket az egy Isten hitű vallásoktól, vagy olyan természet elleni gondolatokat erősítenek meg, hogy mi emberek mindannyian Noé gyermekeinek a leszármazottai vagyunk, akik ártatlanokat is hagytak meghalni az özönvíz idején, majd egymással közösültek egy kegyetlen bosszú vágyó isten óhajára. A Mezopotámia egyes régészei szerint ez a történet annyira torz minthogy Mózes a mai Egyiptom területén született volna.

De mi van akkor, ha a kódolt propaganda és gondolat áramlás csúcsát nem a filmek, se nem a reklámok érték el, hanem maga az úgy nevezett Amerikai Egyesült Államok elnöke Barack Hussein Obama? Egy olyan kódolt üzenetet, amelyet a legtöbben nem is vesznek észre, mert egyszerűen nem nekik szól.

Obama a külseje alapján egy teljesen átlagos ember, apja neve Hussein, a bőrszíne fekete, ő volt a változás szimbóluma Amerikában, de van egy fontos kérdés: Obama elnökké választásával tényleg bármi is változott volna az amerikai politika?

Barack Hussein Obama 2009. június 4-én látogatott el először az arab világba, mint az Amerikai Egyesült Államok elnöke. A Kairói egyetemen jelentette be azon a napon, hogy az Amerikából jövő változás más képen fog bekövetkezni és egy szóval sem hangoztatta a terrorizmus ellenes harcot, amiről híres volt Bush elődje. Obama a muszlimok kultúráját dicsérte több Korán idézetet felolvasva, mintha a világnak azt jelentené be, hogy egy teljesen új kor kezdődött el: az amerikai Iszlám kora, amely uralni is fogja az egész keletet.

2011. januárjában a tunéziai kormány pár hetes tüntetés és kisebb méretű mesterlövészi bérgyilkos beavatkozás után megbukott. A tunéziai államfő Zein Al-Aebedin Bin Ali Szaúd-Arábiába menekült. Nem sokkal utána Egyiptomot is teljesen elárasztották a zavargások, amelyek végül meg is döntötték a Huszni Mubarak kormányt. Mind két országban a szélsőséges Muszlim Testvériség vette át a hatalmat, az iszlamista mozgalom, amelyet a brit gyarmatosítás hozott létre a múlt század elején Kairóban.

Ezt követve a Líbiában elszabadult pokol, a fegyverek beáramlása, és zsoldosok beszivárgása a NATO csapásaival együtt rövid időn belül a Kaddafi rendszert is romba döntötte, amely 40 évig egy stabil egységes Líbia felett uralkodott. Kaddafi bukásával több mint 140 000 ember vesztette életét, nagy részük a NATO légicsapásai alatt. Líbiában egy szintén szélsőségesebb muszlim irányzat jelent meg, aminek a létrejövésével sokan megértették azt, amitől Kaddafi figyelmeztette a világot, de nem elegen. Főleg, hogy a mai napig azt láthatjuk, például a franciák sem változtattak a külpolitikájukon pedig egyre gyakoribban terrormerénylet és inkább saját népüknek hazudozva, különböző iszlamista terrorszervezetet támogatnak, hogy harcoljanak Assad elnök és a szíriai kormány ellen.

A történet folytatása mindazok számára, akik csak egy kicsit is követik az eseményeket szintén ismerős. Ma tisztán látja már mindenki azt, hogy az Iszlám Állam, az Al-Kaida és Nuszra Front néven ismert iszlamsita terrorszervezetek nem jöhettek volna létre, ha nem avatkozik be az Amerikai Egyesült Államok a szövetségeseivel együtt úgy, ahogyan beavatkozott és folyton be is avatkozik az arab régió belső ügyeibe. Egyesek viszont egyenesen azt látják, hogy az összes terrorszervezet ma a régióban, amelyeket nyíltan fegyvereznek és támogatnak Amerika legnagyobb szövetségesei: Izrael, Törökország, Szaúd-Arábia, és Katar (amelyekben érdekes módon semmilyen “tavasz” nem robbant ki) egyértelműen az USA kreálmányai és annak az eszközei, hogy hasonló eredményeket érjen el, mint Irakban a megszállás után, de most a hadseregének a beavatása nélkül.

Egyiptomban bár nem tudott fennmaradni az iszlamista állam, mivel képtelenség volt hivatalos szinten a lakosság előtt megtartani azt a formát, hogy: Amerika barát, Törökország barát, Izrael barát szélsőséges muszlim állam, de egyetlen célja, hogy megbuktassa Izrael és Amerika utolsó ellenségét a régióban, avagy Dr. Bashar Al-Assad Szíriai Arab Köztársasági elnök kormányát. Morszi a muszlim testvériségi elnök már börtönben van, akár csak elődje Mubarak. Morszi mi több, még halálra is van ítélve. Mintahogyan egyesek szerint Sissi elnök is hamarosan végezni fogja, miután hadseregét ahelyett, hogy a saját ügyeinek a megoldásában vetette volna be, a Jemen elleni szaúdi agresszióhoz csatlakozott ezzel megerősítve az Al-Kaida jemeni ágát,és szolgálva a Arab-öböl monarchiák uralkodóit.

Barack Hussein Obama féltestvére, mint később kiderült amerikai lapok szivárogtatásai szerint a ma már szinte mindenhol betiltott Muszlim Testvériség tagja. Az amerikai elnök m muszlim nagyanyja a mekkai zarándoklaton imádkozott az unokájáért, hogy térjen vissza a muszlim hitéhez, tette mindezt a világ sajtó (de főleg a muszlim és arab sajtó) szemei előtt.

Itt azért bár kicsit késve is egyre többen kérdik, hogy akkor most Obama muszlim e valójában? A kérdés talán egyre fontosabb mivel hivatalosan is Obama lett minden szélsőséges muszlim mozgalomnak a valós “keresztapja” a keleten, akiben sokan egy vallását titkoló muszlimot látnak az iszlamisták, aki a saját külügyminiszterét is mecsetekbe küldi prédikálni az iszlám valódi üzenetéről, emlékszünk John Kerryre aki 2015 májusában tartott beszédet Dzsibuti egyik mecsetében az iszlám világ összefogásának a szükségletéről. Abban Dzsiobutiban, amelyben csak a szegénység meg a tudatlanság létezik, avagy a tökéletes talaj több tízezer dzsihadista kiképzéséhez és annak kiküldéséhez olyan helyekre ahol kell a Dzsihad egyes hatalmas geopolitikai érdekeit szolgálva, mint például Szíriában vagy Irakban.

Persze a sorokbe leírt gondolatok sokak számára őrültségeknek hangzanak. Talán elérték azt a pontot, hogy néhányan felálljanak káromkodva, hogy ezt az összeesküvés elméletet magyarázó firkászt sem lenne szabad hagyni írni. De itt kérem mindenkitől azt, hogy üljön vissza szépen és olvassa végig az őrületet, nem fogja megbánni.

A cikkhez csatolt képen a világ első világhatalmának a vezére látható, egy nagyon érdekes könyvel a kezében. A képet olyan egyszerűen meglehet találni a világhálón, hogy a találat kiadásához elég beírni azt, hogy: „Obama Book” de mi ez a könyv? Érint minket vagy bárkit is ez egyáltalán? Egy üzenet talán? Mint ahogy tudjuk és mint ahogyan a meggyilkolt Kaddafi líbiai vezér is figyelmeztette a világot pár évvel ezelőtt, az Iszlám vallás a bevándorlókon keresztül akiknek a menekülési okukat az eredeti hazájukból az USA által vezetett politika okozta elsősorban, teljesen elfogja lepni Európát 50 éven belül, olyannyira hogy kevesebb mint 100 év alatt a muszlimok lesznek többségben az európai kontinensen.

A könyv amit Obama tart a kezében egy indiai származású amerikai muszlim írónak a könyve, aki mellesleg a CNN-nél dolgozik. Az írónk, akit Farid Zakaria-nak hívnak arról írt a könyvében, hogy az iszlám fogja átvenni a hatalmat a világon hamarosan az Iszlám Állam létrejövetelével a Közel-Keleten, (Ez még az ISIS nevű terrorszervezet létrejövése előtt történt), amely az Amerikai birodalom bukását jelenti majd.

A könyv angol címe: The Post American World. Érdekes módon főleg arab nyelvre lett angolról lefordítva. Lehet, hogy az író összes újait egyenként törték volna le ha a holokauszt adataiban kételkedett volna, valószínű már állást sem kapott volna egyetlen egy nyugati médiumnál. De azt, hogy ilyet írjon Amerikáról és annak a szövetségeseinek az elpusztulásáról a régióban, beleértve Izraelt is, az teljesen megengedett.
Hát nem furcsa? Az író szerint Közel-Keleten USA szövetséges arab országainak a bukásával fog elkezdődni. Nem sokkal a könyv megírása és reklámozása után, maga az USA által lettek leváltva sorban azon szövetséges arab országok elnökei akik hűen lojálisak volt Washingtonhoz,ezt történt Tunéziában, Egyiptomban, Jemenben.

Velük együtt olyanok is lelettek váltva mint Kaddafi, akinek az irányzata még a saját fiai számára is érthetetlen volt. Később sorra került a katari analfabéta túlsúlyos Hamad herceg is, majd az ISIS (Iszlám Állam) létrehozásával az amerikai szövetséges iraki Maliki kormány is.

A látszat mindig az volt, hogy a nép akarata történik ami történik. És az egyetlen dolog marad,a hatalmas háború. Egy háború az arab világ utolsó bástyája ellen. A több százezer zsoldos és több mint 80 ország összefogása ellenére is , Dr. Bashar Al-Assad Szíriai Arab köztársasági elnök vezette Szíria több mint négy éve kitart.
Obama adminisztrációja a látszat ellenére, amit igyekeztek hirdetni, hogy tartanak az Iszlám állam felemelkedésétől, szemrebbenés nélkül látták el az iszlamistákat a legmodernebb fegyverekkel és csendes bólogatással engedélyezték a hatalomra kerülésüket.
Legyen az a Muszlim Testvériség fővezére a régióban a török Receb Tayeb Erdogan, vagy a Líbiában, Tunéziában és Egyiptomban hatalomra ültetett idióták, akik egy erős gazdag táptalajt hoztak létre az agy mosott dzsiadistáknak, hogy áramoljanak a világ minden pontjáról, Londontól Csecsenföldön át Afganisztánig jöhetnek a takfiristák a kiképzőtáborokba majd mehetnek Irakba és Szíriába robbantgatni fejeket levágni, nőket megerőszakolni kultúrákat kiirtani, történelmet elpusztítani.
Valaki eltudná magyarázni azt, hogy milyen félelem ez, amit az USA érez a hosszú szakállas vadbarmok iránt, amit velünk elakar hitetni?? Főleg hogy a mai napig állítólag az ISIS a világ legveszélyesebb terrorszervezete, „ami ellen bár harcolnak”, de egyre ennek ellenére egyre jobban erősödik.

Amit Obama és a könyve esetében tapasztalhatott a világ nem egy szokatlan mozdulat a háttérhatalom által, hanem csupán az ismétlése annak amit évszázadok óta művelne.Aki elhiszi azt, amit ők akarnak elhitetni, és úgy gondolkozik, ahogyan ők akarják, hogy gondolkozzon, az a rabszolgájuk lesz.

Ők elhitetnek valamit velünk valamit, aminek a teljes ellentétét próbálják majd végre hajtani.

Attól tartunk,és erős gyanúnk van aziránt, hogy Obamát akik igazán megválasztották, nem csak a demokrata szamár lovagjának a szerepében akarták beöltöztetni. Hanem apró részletes alapos munkával, mint egy legovárat, hazugságok sorozatával állították össze nekünk.

Nem véletlenül van az sem, hogy azok az egyetemek professzorai, ahova állítólag Obama járt fiatalkorában, nem is hallottak róla. Obamának a színét, a nevét, a hovatartozását, evési, ivási szokásait, szamárbőgését,minden cselekedetét és imázsát kitervelték, majd szépen betanították.

Tartunk attól, hogy a korunk iszlamista forradalmárjai, akik a saját országaikat rombolják le az USA érdekeit szolgálva, Obamára úgy tekintenek mint egy nagy testvérre, akinek az Iszlám kalifátus iránti hite a legerősebb a világon, annak ellenére, hogy ő nyíltan tagadja de minden amit végre hajt, az egybe esik a vahabita és muszlim testvériségi önpusztító tanokkal, melyek a felvilágosodott igaz iszlám tanai ellen vannak.

Megvan hozzá minden jogunk, hogy a fent említett dolgokat csupán őrültségnek tartsák, de ahhoz maguk szerint, mi ez az egész menekült áradat? Mi az ok amiért jönnek? És Miért ide? Hogy a kérdésre választ kapjunk előbb tisztázni kell pár tényt.

Az amerikai hivatalos adatok szerint is az Iszlám Állam (ISIS) terrorszervezet vezére Abu Bakar Al-Bagdadi nem keveset ült amerikai börtönökben Irak megszállása után. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a híres Osama Bin Laden volt CIA ügynök, aki az Egyesült Államoknak dolgozott Szovjetunió elleni harca során.

Amit meg nem szabad elfelejteni,hogy mi mondott Wesley Clark nyugalmazott amerikai tábornok nem rég: “Aki azt hitte, hogy Afganisztánba azért mentünk ki, hogy megbosszuljuk a Szeptember 11-ei merényleteket, az nagyot téved. Mi egy Iszlám nevű ügyért mentünk ki oda, mert mi nem akarjuk azt, hogy az Iszlám egy olyan dolog legyen, aminek a mi létét a muszlimok döntik el. Hanem mi amerikaiak akarjuk meghatározni nekik, hogy mi az Iszlám.”

Ha ezt a sok elsőre talán őrültségnek hangzó dolgokat megpróbáljuk megérteni, és összekötni a Földet behálózó fonalakat. Nyitott szemmel járva előgondolkodni azon, hogy kik működtetik az olaj és a gázért vívott háborúkat?! Kinek áll érdekében, hogy az európai kultúra az úgymond keresztény Európa egy nagy rakás multi-kulti legyen, ahol a befogadó a másodrangú az idegennek meg több joga van?!

Kik azok akik az embereket eszközként használják, hogy ferde hajlamú, gyűlöletkeltő és pusztító ideológiákat terjesszenek, amikben természetesen az alkotóik nem hisznek csak embereket társadalmakat kultúrákat akarnak összeugrasztani, hogy nekik majd könnyebb legyen uralkodni?!
Ha mi emberek európaiak, ázsiaiak, afrikiak, nem hagyjuk magunkat manipulálni akkor talán lépéssel mindannyian közelebb lehetünk ahhoz, hogy az ennél is nagyobb értelmetlen háborút megtudjunk majd akadályozni.

Orientalista.hu – Cadmus

Megosztom:

,
Back to Top ↑