Cadmus fordítás Cadmus
Haditudósítás

2016. 11. 17.

Orosz vadászbombázók az Aleppoba vezető ellenséges utánpótlási vonalakat támadják

2016. 11. 17.

Az Orosz Légierő kíméletlenül támadta a dzsihádista terrorszervezetek Aleppo tartományba vezető utánpótlási vonalait, ezzel támogatva a Szíriai Arab Hadsereg előrehaladását a nagyváros délnyugati szektorában.

Az orosz vadászbombázók kifejezetten a dzsihádisták Idleb tartományi Szarakvib és a dél-aleppoi Khan Tuman között húzódó utánpótlási vonalára összpontosítottak, itt semmisítik meg a vahhabita fegyveresek bármely szállítmányát, amelyet a Szíriai Arab Hadsereg ellen harcoló társaiknak küldenek.

A Dél-Aleppo felett végrehajtott légi csapásain kívül az Orosz Légierő számtalan támadást teljesített az Anadan-síkságon, lecsapva a vahhabita terroristák erősségeire Anadanban, Bajjanunban, Haritanban, Hajjanban és Kafr Hamraban.

Az Orosz Légierő erőteljes légi csapásai eredményeként a Szíriai Arab Hadsereg két különböző irányban volt képes előrenyomulni Délnyugat-Aleppoban. Az egyik Akrab térsége, az al-hamdanijahi 1070. számú lakónegyed közelében.

Nyilvánvaló, ha az Orosz Légierő ilyen szintű műveletekbe kezd az ellenséges fegyveresek ellen akkor ez azt jelenti, hogy a Szíriai Arab Hadsereg egy nagy offenzívára készülődik.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑