Cadmus fordítás Cadmus
Esemény

2015. 01. 23.

Oroszország melletti szimpátiatüntetés lesz Budapesten Putyin látogatásának napján

Az Orientalista.hu és a Kiállunk Oroszország mellett Facebook-oldal, 2015 február 17.-én közös, Oroszország melletti rokonszenv-tüntetést tart Vlagyimir Putyin elnök budapesti munkalátogatásának napján – olvasható a szervezők oldalán.

“Az Orientalista.hu és a Kiállunk Oroszország mellett Facebook-oldal egyrészt ezzel kíván kiállni Magyarország keleti nyitása és az Eurázsiai Gazdasági Unióval való kapcsolatfelvétel mellett. Másrészt szükségesnek tartja ellensúlyozni egyes, magyarországi politikai szervezetek felelőtlen, ruszofób uszítását, egyoldalú amerikai orientációját és a látogatást ellenző megmozdulásait. Harmadrészt úgy véljük, a Vlagyimir Putyin vezette Oroszország kiállása lehet a biztosítéka annak, hogy a világ nemzetei megőrizhessék szuverenitásukat a nyugati, észak-amerikai, atlantista elnyomással szemben.” – olvasható az esemény leírásában.

Korábban írtuk, hogy egy nappal Vlagyimir Putyin orosz elnök magyarországi látogatása előtt február 16-ára szervezett tiltakozó megmozdulást a Norvég civil alap és a Soros Alapítvány által pénzelt Krétakör támogatását élvező Humán Platform (HP). Az orosz államfő budapesti látogatása elleni tiltakozást a Facebookon szervezi a “civil”szervezet.

A szimpátiatüntetéshez itt csatlakozhat: https://www.facebook.com/events/930161763684655/

oroszhírek.hu

Sharing is caring!

, , ,
Back to Top ↑