Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2019. 03. 12.

Őrségváltás a szíriai hadseregnél

2019. 03. 12.

Az elmúlt pár hónapban sok tízezernyi szíriai vonult be a Fegyveres Erők állományába, miután városaik és falvaik felszabadultak a vahhabita terrorista uralom és az idegen megszállás alól, aminek köszönhetően nagyon sok szíriai katona le tudott szerelni, akik hét évnél régebben szolgáltak.

Ennek oka, hogy a Szíriára kényszerített háború és bizonyos területek idegen terroristák és militánsok általi megszállása megakadályozta, hogy a 18. életévüket betöltő fiatalok teljesítsék 18 hónapos sorkatonai szolgálatukat, emiatt a szolgálatban lévő hadkötelesek idejét meg kellett hosszabbítani.

Ezt a problémát fokozatosan, de gyorsuló ütemben sikerült megoldani, ahogy a Szíriai Arab Hadsereg egyre több szíriai földet szabadított fel és egyre több szíriai csatlakozott a hadsereghez.

Mára a Szíriai Arab Hadsereg néhány magasabb egységének a személyi állománnyal való feltöltöttsége meghaladta a 115 százalékos szintet ami azt jelenti, hogy még több katona szerelhet le, akik több időt töltöttek szolgálattal a lehetségesnél és annál ami elviselhető.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

,
Back to Top ↑