Cadmus fordítás Cadmus
  • Húszik válaszcsapásai a Vörös-tengeren

  • Szíriai konfliktus

  • Palesztin – izraeli konfliktus

  • Legolvasottabb híreink

  • Keresztényüldözés a Közel-Keleten

  • Afganisztáni háború

  • Tajvani konfliktus

  • Örmény-azeri konfliktus

  • Időjárás

Vélemény

2015. 05. 29.

Pénz beszél, kutya ugat…

2015. 05. 29.

Sajnos a korunk egyik legigazabb mondása, ami szinte mindent elmagyaráz, hogy valójában mi is zajlik korunk világában.

Amikor egy híres terrorista vezért látunk a világ egyik vezető  csatornáján interjút adni,  következmények nélkül akkor láthatjuk csak igazán, hogy mekkora bajban van az emberiség, ekkor tudatosul bennünk, hogy nem létezik terrorizmus elleni harc, ilyenkor semmit nem ér a CIA, FBI vagy az Interpol  által készített terrorista szerveztek feketelistája.

A háttérhatalom, hűséges szolgái a katari, a szaúdi, a török rendszerek, továbbra is büntetlenül megpróbálnak  mindent megtenni , ami csak tőlük telik, hogy fokozzák az emberek manipulációját, a gyűlölet keltést. Fő céljuk, hogy végképp megdöntsék a szíriai rendszer, elpusztítsák az ország infrastruktúráját, megfosszák  minden jogától majd egymás között felosszák .

Tegnap este készített a katari Al-Jazeera televízió egy hosszabb interjút, egy csendes, jól berendezett teremben, aminek a helyszíne ismeretlen, a világ egyik legkeresettebb terrorvezérével, Abo Mohammed Al-Golani val, aki az Al-Kaida nemzetközi vahabita terrorszervezet szíriai szárnyának a vezére.

Ő az  aki minden ország terrorista listáján szerepel, kivéve az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb Közel-keleti  szövetségeseinél (Törökország, Katar és Szaúd-Arábiába listáin).

Golani akinek a fegyveresei nyílt támogatást kapnak az izraeli megszálló rezsimtől a szíriai Golán-fennsík területén.  Izraeli kórházakban  gyógyítják  a sebesült fegyvereseiket, hivatalosan még is a terrorszervezet vezéreként van van beállítva még a cionista országban is.

A terrorista vezér arcát nem lehetett látni az interjúban, annak ellenére, hogy azt állította, hogy ő nem fél senkitől sem. De a beszéde alapján annyiszor említette a Hezbollah-ot és a Szíriai Arab Hadsereget, hogy ez valószínűleg nem igaz. Ő nem fél, hanem retteg, főleg, hogy tudja azt nagyon jól, hogy bármeddig is sikerül eljutnia, hasonló sorsa lesz mint elődjének és példaképének Bin Ladennak.

Ha sikerült elérnie a céljait Szíriában, ami a szíriai kormány mebuktatását jelenti, ha nem. Csak a kérdés az, hogy ki végez vele majd, mivel az sem kizárt, hogy a támogatói és szponzorai, miután nincs többé szükségük a Nuszrára és vezérére egyszerűen likvidálják.

Az is kérdéses, ha belemélyedjünk a részletekbe, hogy létezik e egyáltalán ez a Goláni, vagy csak egy kitalált személyiség, aki által a sok buta embert lehet mozgósítani, akár csak régen Bin Laden által is, akit szintén köszönhetően a katari világhírű Al-Jazeera televíziónak muszlimok milliói szuperhősként tekintettek.

De ne mélyedjünk bele ennyire a részletekbe, mert létezik e vagy sem, a terrorszervezetek sehol sem tartanának, ha nem kapnának izraeli, török,  katari és a szaúdi támogatást a nagy főnök, az Amerikai Egyesült Államok parancsára.

Az Al-Jazeera híres újságírója Tayseer Al-Allouni, aki ismeretlen helyen készítette az interjút a terrorista vezérrel régebben több interjút készített különböző Al-Kaida tagokkal, akiknek a beszédeiket csak az Al-Jazeera tett nyilvánosságra.

Al-Allouni több évet ült börtönben Spanyolországban a madridi terrormerényletek után, majd a katari uralkodó család hatalmas összegeket kifizetve tisztára tudta mosni az iszlamista riportert  és kiszabadította a börtönből.

Al-Allouni volt az a reporter aki interjút készített Afganisztánban Bin Ladennel, akit úgy mutatott be mint egy hős harcost a muszlim világ példaképét. Most ugyanezt tette Golanival.

A Pénz beszél a kutya ugat, a karaván halad, a médiumok manipulálnak, a terroristák Szíriában lehetnek jó fiúk, ez a lényeg .

Orientalista.hu – Szíriai Hírek

Megosztom:

,
Back to Top ↑