Cadmus fordítás Cadmus

Prémium ingatlan alacsony befektetés mellett

Az ingatlanbefektetéstől a legtöbben azért tartózkodnak, mert viszonylag nagy tőkére van hozzá szükség. Emellett a másik, gyakran elhangzó ellenérv az, hogy nem számít likvidnek.

Amennyiben a Four Generations Property konstrukcióját választod, ezekkel nem kell számolnod, így ingatlanba fektetni máris sokkal vonzóbb.
Minket választva mindössze a szükséges tőke 20%-át kell egy összegben kifizetned. Ezt követően már csupán a havi fix járadék marad, ami ráadásul járulékmentes, és egyéb költségekkel sincs terhelve. Struktúránkkal emellett a 80%-os likviditás is elérhető.

De hogyan lehetséges mindez?

Amikor prémium ingatlanba fektetsz a Four Generations Property SE segítségével, annak alapja egy életjáradék szerződés, aminek köszönhetően befektetésed gyakorlatilag kockázatmentes. Rendkívül rövid időn jutsz 1/1-es tulajdonjoghoz.

Igen magas profitra számíthatsz, mivel konstrukciónk tőzsdei befektetésekhez hasonlítható hasznot hoz, viszont annak hátrányai nélkül. A prémium ingatlan akár az általad befektetett összeg ötszörösét is érheti.

A szerződéskötést, a hozam realizálását és a tulajdonosváltással kapcsolatos ügyintézést, vagyis az eljárás teljes lebonyolítását ránk bízhatod, ennek köszönhetően az ügyvédi és földhivatali ügyintézés nem kerül sem idődbe, sem energiádba. Ha igényt tartasz rá, akár az ingatlankezelésben is segítségedre lesz cégünk. Az ingatlankezelésnek része például a prémium ingatlan karbantartása, bérbeadása és állagmegóvása, de az ügyintézés és a pénzügyi teljesítések felügyelete is a mi felelősségünk lesz. Ha nem csak ingatlanba fektetnél, hanem portfóliót hoznál létre, szolgáltatásaink különösen előnyödre válhatnak.

Cégünk, a Four Generations Property immár közel egy évtizede van jelen a magyar és nemzetközi ingatlanpiacon.

Munkatársaink évtizedes tapasztalata és szakértelme tehát garancia a sikerre. Célunkká tűztük ki, hogy az ingatlanbefektetés minél szélesebb kör számára elérhető legyen; szakértelmünkkel segítjük a magas hozamú befektetéseket, miközben az életjáradékra szerződő idős személy részére a havi járadék anyagi biztonságot nyújt.

Megosztom:


Back to Top ↑