Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 02. 25.

Putyin látogatásáról…

2015. 02. 25.

Nos. Most már szeretném megosztani a gondolataimat Putyin látogatásával kapcsolatban az oldalamra látogatókkal, feltéve, ha érdekel valakit.

Miután a fősodrású média sikeresen beadta azt a maszlagot és hülyeséget, hogy a világ egyik legnagyobb “uralkodója” azért jött el hozzánk személyesen, hogy “jelentéktelen” országunk számára olcsóbban és kedvezőbb feltételekkel adja el a gázt, akkor most ki fogom ábrándítani azokat, akik ebben a bugyuta magyarázatban próbálnak hinni.

Ha valóban erről szóltak volna a dolgok, akkor talán Orbán Viktornak kellett volna Moszkvában “kuncsorognia” és nem Putyinnak ide jönnie “alamizsnát” osztani.

Persze, hogy szó volt Paksról, gázról, déli áramlatról, de ezt csak a felszín. A dolgok nem erről szólnak.

A dolgok arról szólnak, hogy már hónapok óta, hiányzik egy “trón” ezekről a trágyalásokról.

Merkel Budapesten.

Merkel, Hollande, Porosenko, Putyin Minszkben.

Putyin Budapesten.

Orbán Viktor Lengyelországban.

Sehol az USA “trónja”. Sehol nem jelenik meg a degenerált és szenilis Kerry, sehol egy “böfögés” Obamától.

A lényeg az, hogy Puytin kitálalt. Elmondta és felvilágosította Európa vezetőit, ha továbbra is az amerikai dögkeselyű árnyéka irányít és arra fog vetődni Európa, akkor neki annyi!

Ennek semmi értelme. Semmi értelme Európának Oroszország nélkül, vagy fordítva, Oroszországnak Európa nélkül. Ennek semmi értelme és ostobaság. Az európai és eurázsiai gazdasági uniónak együtt kell működnie és nem pedig megosztania a kontinenst.

Ennyi.

Nem szabad, hogy a cionista propaganda egy újabb háborúba rángassa bele Európát.

Ennyi. Ezt mondta el Putyin őszintén.

Másnap elhagyták Debalcevot az Ukránok bántatlanul. (azok, akik letették a fegyvert.)

Európa kormányzói egymás között az USA cionista trónjának kihagyásával próbálják orvosolni azt a galád tervet, amibe majdnem belerángatták ismét Európát.

Nem azt mondom, hogy nekünk az fantasztikusan jó, hogy az új oszmán birodalmon keresztül fog érkezni a gáz, aztán majd a törökök fogják húsz év múlva ezzel zsarolni Európát az Ukránok helyett. Nem azt mondom, hogy az fantasztikusan jó a számunkra, hogy a Simens fogja a “hardvert” hozni Paksra, akik már eleve hardveresen telepítik a jövőbeli szabotázst az erőműbe, akár csak Iránban.

Nem azt mondom, hogy minden rendben, de Európa úgy tűnik, hogy elkerülte a háborút.

És ez Putyinon múlt. Mert ha az USÁ-n múlna, a cionistákon, akkor már egész Európa lángokban állna.

Szíriát is Putyin mentette meg az USA lerohanásától “részben”! Ezt ne felejtsük el!

Talán most Európát mentette meg az USA ámokfutásától.

… és még valami.

Minden mindennel összefügg. Az sem véletlen, hogy éppen most, hirtelen özönlenek a menekültek hazánkba. Akár Koszovóból, akár más irányból.

Putyin biztosan megosztott pár olyan titkosszolgálati információt, ami az oroszok birtokában volt. Olyan információkat, amikről a magyar hírszerzés nem is álmodhat. Ezek az információk pedig nem másról szóltak, mint arról az egy éve szajkózott dolgokról, amiket már itt is oly sokszor megosztottam az oldalamon. Magyarország Coca-Cola forradalmáról, vagyis arról, hogy az USA cserébe Magyarország utóbbi időben tanúsított “lojalitásáért” milyen terveket szőtt országunk felforgatására, destabilizálására.

Fordult a kocka. Ma már Magyarországon nem a cigány-magyar ellentétet kell felszítani, nem a nemzeti és liberális embereket kell összeugrasztani, nem Dopan degenerált, fejlevágó terrorista és anarchista csürhéjét kell feltüzelni.

Magyarország Coca-Cola palackjába most egy új összetevő került:

A menekült áradat.

A menekült áradattal együtt a terroristák is beszivárogtak hazánkba, akiket “kétszáz” euróért “hoznak át” a határon az idegen ügynökök. Ezzel kapcsolatban ne legyenek illúzióink. Már csak fegyvert kell nekik adni és kezdődhet az anarchia.

Szóval nem csak “gáz” van, meg “Paks”, meg ostoba felszínes média szájtépés a kirakatba a “hétköznapi” emberek számára. Meg megosztás, a magyar nemzet megosztása, hanem komoly dolgok.

Komolyabb dolgok, mint amit bárki is láthat a felszínen.

Orientalista.hu – Siroi Isi

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑