Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2017. 03. 12.

Rögeszmés hazudozók

2017. 03. 12.

Nyugati kormányok és nyugati diplomaták állandóan azzal vádolják a szíriai kormányt, hogy atrocitásokat követ el saját népe ellen; és arra vannak hangolódva és készen, hogy támadjanak bármely diplomatát, aki nem osztja ezt a rögeszméjüket, valamint a “szabad világ vezetőinek” merészelik magukat nevezni, azonban ez nem érdekel bennünket, csak a szíriai emberek bajai.

Akik nem tudnák Szíria mai népességének (majdem 18 millió ember), megközelítőleg 71 százaléka a kormányerők ellenőrzése alatt lévő településeken él, a más térségekben maradt szíriaiak a szíriai kormányhoz fordulnak védelemért, hogy életben maradhassanak.

Elmondta önöknek a tömegmédia, hogy a szíriai kormány még mindig fizeti az ellenőrzése alól kikerült területeken lévő állami alkalmazottak fizetését? Még Al-Rakkában is, az oka ennek, hogy az ott élő emberek egy idegen terrorista entitás uralma alá kerültek, az ott lakó emberek nem ISIS terroristák. Tudták, hogy annak ellenére, hogy Szíriai Arab Fegyveres Erők csak a nyugati területen vannak jelen, azonban a szíriai kormány minden állami beruházással és igazgatási tevékenységgel foglalkozik Manbedzsben?

De hagyjuk az említett tényeket és csak a következőket vegyük figyelembe:

Mindannyian hallották az ellenséges vádaskodásokat az Aleppo felszabadítására indított hadművelet során, hallották, hogy minden egyes nap az “utolsó” kórház, vagy iskola bombatalálatot kapott, a tények egyetlen szikrája vagy bizonyítékok nélkül; azonban tudják mi következett a felszabadítás után? Hallottak a korábbi iskolaépületekről, amelyekről hiteles jelentések és dokumentált tények alapján kiderült, hogy terroristák használták azokat műveleteik bázisául?

Hallottak a 37 oktatási intézményről, amelyet helyreállítottak és újjáépítettek a felszabadított keleti negyedekben a hadművelet és a terrorszervezetek veresége után?

Amikor egy nyugati ország vezetője Szíriáról beszél, rá kell jönni, hogy az információit a hírszerző szervezetektől veszi, nem a médiából. Vagyis amikor egy nyugati vezető nyilvánosan hülyét csinál magából, mert vagy tudatában van, hogy hazudik, vagy az adófizetők sokmilliárd dollárját vesztegeti el az alkalmatlan hírszerző szolgálatokra.

Mindezek után, ők egy háborút kezdtek Szíria ellen, Szíriában, egy háborút, amit a szíriaiak nem választottak, azonban a szíriaiak, csak is a szíriai nép fogja a saját feltételei szerint befejezni.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑