Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 06. 16.

Semmi sem azt jelenti, amit eredetileg jelentett

2015. 06. 16.

A cionizmus egy eszme, melyet a maga romantikájában Theodor Herzl alkotott meg egy zsidó nemzeti állam létrehozására. A zsidó nemzeti államot végül nem a zsidók hozták létre, hanem a britek.

Nagy Britannia hozta meg a Belfour nyilatkozatot 1917-ben, ő ütemezte a bevándorlást, ő keverte a kártyát úgy, hogy arabok és zsidók sohase éljenek békességben. Az ő direkt, vagy indirekt beavatkozásával jöttek létre azok a zsidó és arab fegyveres szervezetek, melyek előidézték a fekete-fehér látást, kizárva a két nép közti harmóniát és békét.

Mára a cionizmus teljesen mást jelent és ki tudja mit fog jelenteni évek múlva? Ma a pénzügyi háttérhatalom irányvonalát jelenti, mely jó időre előre meghatározza azt a stratégiát, mellyel egy pénzügyi elit rabságában tartja a világot. A zsidó átlagember ebben kétszer is be van csapva. Elhitetik vele, hogy ő is az elithez tartozik és használják őt a pénzügyi, kommunikációs feladatok végrehajtásában.

Ugyanakkor ő, éppen úgy, mint bárki más, nem részesedik a nagy bevételekből, ráadásul a végén koncnak vetik oda a népharagnak akkor, amikor a helyzet már tűrhetetlen. Ezután egy újabb 60-70 évig el lehet siratni a zsidóságot és üldöztetés, antiszemitizmus nevében egy újabb időszakra van muníció a felülkerekedésre mások felett. Ez az állítás nem a holokausztot tagadja, hanem azt megerősíti és az átlag zsidóember védelmében szól.  A cionista háttérhatalom ma már nem zsidókból áll. Tagjai a zsidók mellett arabok, törökök, kínaiak, európaiak, amerikaiak és mindenki, akit a pénz szabályai diktálnak.

Az iszlám mai kommunikációja, megjelenése éppen úgy csalóka, mint a cionizmusé. Bár az alapeszme a békén és a béke rendezőelvein alapszik, ezt kb. száz évvel ezelőtt átírták. Hogy kik? Hát ugyanazok, akik a Belfour nyilatkozatot tették és a cionizmust is átírták. Csak pár név a brit elitből, akik a szaúdi királyi család tanácsadóiként, katonai stratégáiként meghatározták, hogy milyen iszlámot szabjanak ki, akár a ruhát, az aktuális ellenséghez mérten. Percy Cox, az angol hadsereg tábornoka (Major-General), John Philby, a király tanácsadója, aki a Belfour nyilatkozat végrehajtásakor Jeruzsálem és Rijád között ingázott, egyébként a szovjet kettősügynök, Kim Philby apja.

Valamint ne feledkezzünk meg Britannia két híres kémjéről, Thomas Edwards Lawrenceről (Arábiai Lawrence) és Gertrude Bellről (Arábiai Gertrúd). Ők rendelték meg Abdel Aziz királytól a vahabizmusnak azt a változatát, mellyel ki lehetett űzni a szunnita hashemitákat Mekkából és Medinából, a szúfita törököket az arab félszigetről és a síitákat a Perzsa öbölből.  Az iszlámba bevonultak olyan ellenségképek, melyek korábban nem léteztek, létrejöttek azok a militáns szervezetek, melyek az iszlám nevében kommunikálódtak és terjedtek a vahabizmus, szelefizmus, takfirija változatok, melyek gyűlöleten, kirekesztésen és erőszakon alapulnak.

Egyszóval létrejött a cionista iszlám, ami ugyanazt a háttérhatalmat szolgálja, mint a cionizmus mai eszmevilága. Hogy is lehetne ez másként, ha ugyanazok az erők hozták létre Izraelt, mint Szaúd Arábiát? Amint az átlag zsidók a cionizmus áldozatai, a mai iszlám elsőszámú áldozatai a muzulmánok. Rajtuk a bélyeg a világ eltorzulásáért, erőszakossá válásáért, stigmatizálódtak gondolataik, érveik. Mindeközben ez egy hatalmas játék, melynek mind áldozatul esünk. Elkárhoznak szent helyeink, hiszen ezekben főzik a legmérgesebb lelki táplálékot a vallásokban hívők számára. Sátánizmus keríti hatalmába a Vatikánt, Szaúd Arábiát és mindazt a helyet, ahol obeliszk díszeleg. Obeliszk, melyet a fáraók világából hoztak át a kozmikus energiákat segítségül hívva a világhatalomért. Obeliszk díszeleg Washingtonban, a City of Londonban és Vatikánban. Az egybeesés nem a véletlen, hanem ugyanannak a hatalomnak a műve.

Orientalista.hu – Mihálffy Balázs

Megosztom:

,
Back to Top ↑