Cadmus fordítás Cadmus
Menekültügy

2016. 08. 16.

“Soros árasztja el menekültekkel az európai országokat”

2016. 08. 16.

Több mint 2500 belső fájlt szivárogtattak ki hackerek Soros Györgytől, az általa működtetett szervezetek, főként a Nyílt Társadalom Alapítványok hálózatából származó dokumentumokat a DC Leaks szétosztotta földrajzi régiókra, a Világbank és az Elnöki Hivatal kategóriákra. A fájlokat 2008 és 2016 közé datálják.

Az RT cikke szerint a közzétett adatok felfedik Soros György különböző terveit, tevékenységeit, stratégiáit, rávilágítanak a prioritásokra és egyéb tevékenységeire is, többek között az Európát sújtó migrációra és a menekültügyi kérdésekre.

A DC Leaks azt állítja, hogy amerikai aktivisták akarták lerántani a leplet az amerikai döntéshozatali folyamatokról, de amerikai biztonsági szakértők szerint e mögött is az oroszok állnak.

Mint arról már korábban a ma.hu is írt, a WikiLeaks által kiszivárogatott emailekszerint Soros jó pár tanácsot adott Hillary Clintonnak is.

Volt, aki már neki is állt a 2500 file átböngészésének, a Twitteren számos bejegyzés született erre vonatkozóan. Többen állítják, hogy “Soros árasztja el menekültekkel az európai országokat”, de azt is, hogy manipulálta az EU parlamenti választásokat

Orientalista.hu – Ma.hu

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑