Cadmus fordítás Cadmus
Menekültügy

2016. 08. 16.

“Soros árasztja el menekültekkel az európai országokat”

Több mint 2500 belső fájlt szivárogtattak ki hackerek Soros Györgytől, az általa működtetett szervezetek, főként a Nyílt Társadalom Alapítványok hálózatából származó dokumentumokat a DC Leaks szétosztotta földrajzi régiókra, a Világbank és az Elnöki Hivatal kategóriákra. A fájlokat 2008 és 2016 közé datálják.

Az RT cikke szerint a közzétett adatok felfedik Soros György különböző terveit, tevékenységeit, stratégiáit, rávilágítanak a prioritásokra és egyéb tevékenységeire is, többek között az Európát sújtó migrációra és a menekültügyi kérdésekre.

A DC Leaks azt állítja, hogy amerikai aktivisták akarták lerántani a leplet az amerikai döntéshozatali folyamatokról, de amerikai biztonsági szakértők szerint e mögött is az oroszok állnak.

Mint arról már korábban a ma.hu is írt, a WikiLeaks által kiszivárogatott emailekszerint Soros jó pár tanácsot adott Hillary Clintonnak is.

Volt, aki már neki is állt a 2500 file átböngészésének, a Twitteren számos bejegyzés született erre vonatkozóan. Többen állítják, hogy “Soros árasztja el menekültekkel az európai országokat”, de azt is, hogy manipulálta az EU parlamenti választásokat

Orientalista.hu – Ma.hu

Sharing is caring!

, , ,
Back to Top ↑