Cadmus fordítás Cadmus

SSD tárhelyek gazdaságosan

Ha indítottál egy weboldalat, vagy épp webáruházat nyitnál, vedd jól szemügyre a Rackforest SSD webtárhely bérlés csomagjait!

Minden igényt kielégítő tárhely egytől százötven GB-ig, a leggyorsabb dedikált szervereken. Az oldalak gyors betöltése garantált, és az SSD technológiának hála terhelés alatt sem tapasztalható lassulás. A korábbi, mechanikus elven működő merevlemezekkel ellentétben nem termel hőt, nincsenek mozgó alkatrészei, ennek köszönhetően megbízhatóbb is.

Áramfelvétele jelentősen – akár ötször – alacsonyabb, tehát környezetkímélőbb is. Tárhelyeink a legmagasabb minőséget képviselik, amiről most ingyen meggyőződhetsz, ugyanis öt napig tesztelheted. Tárhely csomagjaink között biztosan megtalálod a számodra ideálisat, ráadásul ezek rugalmasan testreszabhatóak.

Tárhelyeink zökkenőmentes és hatékony használatáról különböző, korszerű technológiák gondoskodnak, például az Apache SpamAssassin gondoskodik a hatékony spamszűrésről, ami napjaink vezető spam-szűrő szolgáltatása.

Nem csupán heurisztikus és statisztikus szűrést végez, de teljes mértékben testre is szabhatod. A tárhelyeken tárolt információk elvesztésétől nem kell tartanod, ugyanis minden nap biztonsági mentés készül, amit egy hétig tárolunk, ezen időszak alatt a tartalmak visszaállíthatóak. Tárhelycsomagjaink mellé most ingyen SSL jár, bővebb információkért kattints weblapunkra!

Megosztom:


Back to Top ↑