Cadmus fordítás Cadmus

Szabaduljon meg a foltoktól könnyedén!

Bármelyik otthonban előfordulhat, hogy a szőnyegek, fotelek vagy a kanapék foltosak lesznek, amik nem kevés plusz munkát adnak takarításkor.

Ha beszáradnak, eltávolításuk különösen nehéz lehet. A tea, a jégkrém és a kávé is makacs foltot hagy, a vörösborról nem is beszélve, és a kézi súrolás a legtöbb esetben nem hogy nem segít, de akár károsíthatja is bútorainkat, amik idő előtt kopottasnak fognak tűnni a dörzsöléstől.
Vannak természetesen régóta ismert házi praktikák ilyen esetekre, ilyen például az ecet és szappanos víz 50-50%-os elegyének használata foltok kiszedésére, vagy a foltok sörrel vagy citromlével történő eltávolítása. Sokan esküdnek rá, hogy a bor által hagyott foltot ha leszórják szódabikarbónával, várnak, majd felporszívózzák, a folt eltűnik.

Azonban ha nincs ideje és kedve különböző trükkökkel kísérletezni, szabaduljon meg a foltoktól, és minden más szennyeződéstől gyorsan, kényelmesen és hatékonyan egy professzionális takarítógép segítségével! Egy ilyen gép tisztítószeres meleg vizet fecskendez mélyen a szőnyegek és kárpitok szálai közé, így a foltok mellett elbánik a mikroszkopikus méretű élősködőkkel is. Rendkívül erős szívófejével összegyűjti az elhasznált, piszkos vizet egy külön tartályba, aminek köszönhetően a száradás is sokkal gyorsabb.

Egy ilyen eszköz megvásárlása azonban a legtöbb család számára nagyon nagy kiadás lenne. Azonban a takarítógép bérlés bárki számára elérhető és gazdaságos.
A kárpittisztító gép kölcsönzés Budapest területén a Takarítógép Rent segítségével pedig nem csupán olcsó, hanem a lehető legkényelmesebb is.

Megosztom:


Back to Top ↑