Cadmus fordítás Cadmus
 • Húszik válaszcsapásai a Vörös-tengeren

 • Szíriai konfliktus

 • Palesztin – izraeli konfliktus

 • Legolvasottabb híreink

  • No results available
 • Keresztényüldözés a Közel-Keleten

 • Afganisztáni háború

 • Tajvani konfliktus

 • Örmény-azeri konfliktus

 • Időjárás

Lapszemle

2016. 07. 05.

Szexuális erőszak a német strandokon

2016. 07. 05.

Egyre több a szexuális erőszak a német strandokon – ez derül ki egy rendőrségi belső levelezésből. A Bild című napilap azt írta: fiatalok az elkövetők, sőt úgy tudják, nagy részük bevándorló. Az M1 németországi tudósítója azt mondta: az áldozatok között sokszor gyerekek is vannak.

Egyre több a szexuális erőszak a strandokon Németországban – ezt írta a düsseldorfi rendőrség belső levelezésére hivatkozva a Bild.

A német lap szerint a rendőröket e-mailben tájékoztatták arról, hogy általában fiatalokból álló csoportok egyre több szexuális bűncselekményt követnek el a német strandokon. Úgy tudják: a belső levelezésben az is szerepel, hogy “az elkövetők legnagyobb része bevándorló”.

Az M1 németországi tudósítója azt mondta: az áldozatok többségében fiatal lányok, de a jelentésből az is kiderül, hogy nagyon sok a gyerekek, a kisfiúk és kislányok ellen elkövetett szexuális bűncselekmény.

Az elkövetők többsége pedig bevándorló, akik ezt csoportosan követik el – tette hozzá. Ebben a jelentésben arra is felhívják a rendőrök figyelmét, hogy ne a dokumentumaikban szereplő címüket regisztrálják, hanem készítsenek róluk fényképet, írják le az általuk beszélt nyelvet, és kérdezzék meg, hogy hol tartózkodnak. Minderre azért van szükség, mert nagyon sokan nem valós papírral igazolják magukat- írja a hirado.hu.

Nem ez az első eset, hogy Németországban bevándorlók csoportjai szexuális támadásokat követtek el. A kölni és berlini tömeges nemi erőszak után több esetre derült fény Németországban, Ausztriában, Svájcban, Finnországban és Svédországban is.

Legutóbb, hétvégén fiatal lányokat zaklattak migránsok Svédországban, két szabadtéri fesztiválon. A történtek kísértetiesen hasonlítanak a kölni szilveszteri esetekhez: a lányokat bekerítették, és akaratuk ellenére megcsókolták őket, vagy a ruhájuk alá nyúltak.

KORÁBBAN IS VOLTAK TITKOS UTASÍTÁSOK

A szilveszteri erőszakos események hatására derült ki, hogy korábban a német és a svéd rendőrség is igyekezett elhallgatni, eltussolni azokat az eseteket, amikor migránsok követtek el bűncselekményeket.

Orientalista.hu – Magyar Idők

Megosztom:

,
Back to Top ↑