Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2018. 03. 08.

AfD politikusok látogattak Szíriába – Dühöng a német média

2018. 03. 08.

 

Hétfő óta az AfD-nek hét politikusa tartózkodik Szíriában. A német kormány és a kartell média dühöngött.

A CDU/CSU képviselőházi frakciójának az emberi jogok politikai szóvivője, Michael Brand kijelentette: „egyszerűen kontraproduktív” egy „tettes klikkel” találkozni, „miközben a diktátor Assad bombákat és mérges gázt vet be”. /Volt pofája azt hazudnia, amit John McCain szenátor és bandája hazudik az USA-ban a szíriai kormányról./

Hozzátette: „Ezzel országunk jó nevét a szarban végighúzza és egy brutális háború áldozatait kigúnyolja”.

AfD képviselői és Ali Haidar (SSNP) megbékélési miniszter

A fősodratú médiumok főleg azt találják botrányosnak, hogy az utazók a szíriai nagymuftival, Dr. Ahmad Badr Al-Din Hasszunnal találkoztak. A nagymuftinak minden halálos ítéletet alá kell írnia és a német médiában Asszad személyes hóhérjának is nevezik.

Érdekes, írja a független portál, hogy 2010 májusában még Hassoun főmuftival nem láttak bajt Németországban. A Konrad-Adenauer Alapítvány még azt jelentette ki, hogy ő a legfontosabb képviselője egy értékorientált párbeszédnek az európai-arab vallásközi dialógusban.

AfD képvidelői Hassoun szíria főmuftijával

Az AfD ismételten követeli a berlini kormánytól, hogy értékeljék át a szíriai biztonsági helyzetet és kössenek megállapodást Asszaddal a menekültek visszavitelére Szíriába.

Orientalista.hu – Lovasistvan.hu, Compact Online

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑