Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2022. 03. 27.

Szíria amnézia 2. rész – A vihar előtti csend

2022. 03. 27.

Nem kell osztania senkinek sem a véleményem, mert nem vagyok bölcs, mindentudó és nem gondolom, hogy a gondolataim minden pontban helyesek. De leírom, mert kikívánkozik belőlem.

A nyugat még mindig nem érti, hogy mi történik Ukrajnában. Vagyis már rögtön ez a megfogalmazás is rossz, mert érti, csak nem akar róla tudomást venni. Elnéz felfelé, forgratja a szemét és vakarja a lába közét, mert nem tudja mit tegyen. Vagyis tudja, csak ez nagyon veszélyes, és alaposan át kell gondolnia, mert nagy baj lehet belőle.

Ez a mostani vihar előtti csend.

Ukrajna 2014-es amerikai megszállása után egy ultranacionalista fasiszta államot kezdett kiépíteni amerikai vezetéssel a nyugat Ukrajnában, hogy pöröly legyen Oroszország számára.

A nyugat azt hitte, ha lecseréli az ukrán oroszbarát vezetést egy nyugatbarát fasiszta bábkormányra, akkor megnyerte az Oroszország elleni háborút. Ahogy azt hitte, ha felépít egy “Iszlám Államot” Ukrajnában, akkor legyőzi az oroszokat, hasonlóan, mint hajdanán Szíriában, a legitim szíriai vezetést.

Nem így történt.

A nyugat felépítette az ukrán ultranacionalista fasiszta szörnyeteget, majd hasonlóan az Iszlám Államhoz, elvesztette felette a kontrollt.

Az oroszok ezzel a művelettel próbálják most a szörnyet kontroll alá vonni, vagy megsemmisíteni.

Oroszország nyerésre áll és nyerni is fog, ha a nyugat nem fogja elkövetni azt a hibát, hogy kirobbantja a harmadik világháborút úgy istenigazából.

Amikor Soros György elkezd aggódni, akkor minden épeszű ember tudja, hogy a dolgok rendben mennek és kezdenek jól alakulni, de azt is tudja mindenki, hogy ilyenkor ébred fel az ördög, mert ráléptek a farkára.

Az ördög farkára ráléptek és most visít és nyüszög és kétségbeesésében vagdalkozik, rombol, tombol.

A meglátásom a következő:

Tekintettel arra, hogy Oroszország nem fogja ezt a harcot feladni és el akarja érni a céljait, Ukrajnának befellegzett. Vagyis annak a vezetésnek, ami most csapdában tartja Ukrajnán. A nyugat ezt nagyon jól tudja, hogy amíg ez a velejéig korrupt fasiszta vezetés van Ukrajna élén, addig ez a harc nen fog befejeződni.

Ezért két lehetősége van játékelméletileg. Vagy kitalál egy forgatókönyvet, amivel szép lassan elkezdi puhítani az eddig álomvilágban tartott fősodrású média hallgatóit és elkezdi csepegtetni az igazságott a ukrán vezetés valódi arcáról vagy pedig 19-re lapot húz és egy velejéig romlott hamis zászlós akcióval teljesen letámadja Oroszországot.

Szerintem a NATO csúcs után patthelyzet alakult ki. Amerika látja, hogy ez így nem mehet tovább, így nem nyeri meg Ukrajna a harcot, ezért új terveket szövöget.

Ha a szokásos ördögi gonoszság fog felülkerekedni benne, akkor készüljünk egy hatalmas szabású hamis zászlós akcióra Oroszország ellen.

Ha pedig valami csoda történik, akkor beáldozza a fasiszta Ukrán kormányt és átengedi, visszaengedi Oroszországnak Ukrajnát.

Nem úgy ismerem a nyugatot, az USA-t és Soros Györgyöt, hogy ezt a békát lenyelje.

Vihar előtti csend van.

Orientalista.hu – Siroi Isi

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑