Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 04. 09.

Szíria fel van készülve a hazugságok hárítására

2018. 04. 09.

Eddig a pontig bizonyos, hogy soha nem történt vegyi támadás. Ez nem is számít, mert ép ésszel senki sem hiheti, hogy egy földjeit óráról-órára visszafoglaló, a szükséges hagyományos tűzerővel rendelkező hadsereg tömegpusztító fegyverek bevetését fontolgatná, különösen egy olyan kicsi térségben, ahol a jelenlegi szárazföldi műveletek zajlanak, kifejezetten akkor, amikor a terroristák védelme összeomlik.

A Szíriai Arab Fegyveres Erők soha nem vetettek be vegyi harcanyagokat, még Idleb tartományban sem, amikor onnan visszavonultak, valamint határozottan nem alkalmaztak ilyen anyagokat Kelet-Ghoutaban.

Újra elmondjuk, hogy a világon, most olyan nagyhatalmi vezetők vannak, akik nincsenek észnél, röviden mondva, Szíria mindig is fel volt készülve és fel lesz készülve erre.

Legutóbb az USA támadó Tomahawk robotrepülőgépeinek 60 százalékát megsemmisítette a Szíriai Légvédelem és a becsapódó eszközeik sem okoztak számottevő pusztítást, habár ez alkalommal ne lepődjenek meg, ha a Szíriai Parancsnokság nem állna meg az agresszió elfojtásánál és úgy döntene, hogy válaszcsapást mér.

Utóirat: A kép pár napos és a Syrian Arab Army oldal szerkesztőinek egyike készítette egy olyan létesítményben, amit a cionisták az állításaik szerint megsemmisítettek. Ismét bebizonyosodik, hogy az állításaik csak üres szavak, legyen szó akár az Al-Shairat légi bázisról, akár a cionisták támadásairól.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑