Cadmus fordítás Cadmus
 • Húszik válaszcsapásai a Vörös-tengeren

 • Szíriai konfliktus

 • Palesztin – izraeli konfliktus

 • Legolvasottabb híreink

  • No results available
 • Keresztényüldözés a Közel-Keleten

 • Afganisztáni háború

 • Tajvani konfliktus

 • Örmény-azeri konfliktus

 • Időjárás

Vélemény

2021. 06. 10.

Szíria győzelme meglepte a NATO-t

2021. 06. 10.

Szíriában az elnöki választások egyértelműen sikeresek voltak, tíz év brutális és könyörtelen háború után, amelyet az Egyesült Államok és a NATO partnerei viseltek az arab ország ellen.
Egy évtizedes tortúra után, melyet egyrészt a nyugat által titkosan finanszírozott terrorista zsoldosok, másrészt a nyílt NATO agresszió okoztak, az utóbbi részben törvénytelen támadásokban részben kegyetlen gazdasági szankciókban nyilvánult meg, a Szíriai nép független és hajlíthatatlan.
Bashar al-Asszadot egy negyedik hétéves ciklusra választották meg, úgy, hogy a szavazatok kilencvenöt százalékát ő nyerte. Ez egy rendkívüli eredmény. Teljesen cáfolja, sőt gúnyt űz abból a nyugati narratívából, miszerint Asszad egy “diktátor”.
A mindennapi nehézségek ellenére a szír emberek tömegesen szavaztak a csütörtöki választásokon. Több mint 14 millióan vettek részt a választásokban, azaz a 18 millió szavazásra jogosult 78 százaléka.
A népszerű ellenállás eme hősies megnyilvánulását a nyugati hatalmak és szervilis médiájuk nem tudják úgy csavarni, hogy az megfeleljen az erőszakos “rezsim-váltási” narratívájuknak. Ezért hallgatja el a nyugati média ezt a választási eredményt. Ez a csend nevetséges, de egyben mutatja a nyugat bűntudatát is a szíriai háborúval kapcsolatban.
Ez a háború kezdettől fogva egy háborús bűnnel felérő agresszió volt. Ha lenne igazság a világon a nyugati vezetők tucatjait állítanák most bíróság elé háborús bűnökért.
A választások előtt az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, és több NATO ország megpróbálta a szír emberek demokratikus akaratát besötétíteni, és a választást úgy beállítani, hogy az nem volt sem igazságos, sem szabad.
A magas részvételi arány és a választások utáni tömeges ujjongás egy teljesen más történetet mesélnek, egy olyat amely cáfolja a nyugati propagandát, és leleplezi a NATO hatalmak és mérgezett médiumaik bűnösségét.
A szír nép nem tört meg tíz év NATO által támogatott terrorizmus után sem. Újra megválasztották az elnöküket.
A nyugati médiumok szégyellnivaló csendje kísérte azokat a harcokat is, melyekben a szír hadsereg felszabadított városokat és falvakat a nyugat által támogatott terroristák uralma alól. Amikor az emberek a felszabadítóikat üdvözölték, a nyugati média egyszerűen semmibe vette a valóságot, annak ellenére, hogy korábban azt terjesztették a fogyasztóik között, hogy a szír hadsereg és az orosz szövetségeseik azért jönnek, hogy lemészárolják a “felkelőket” és a polgári lakosságot.
Egyetlen fősodratú médium sem közölte a folytatást, ahogy a szír emberek ünneplik a felszabadulásukat, és a békés újjáépítés lehetőségét.
Ez azért van így, mert a szír emberek Aszad vezetését éltetik, elismerik a hadseregük bátorságát, és hálásak azért a segítségért amit Oroszországtól, Irántól, és a Hezbollahtól kaptak. Az igazság cáfolná a nyugat hazugságait, így a médiumok jobbnak látták ha ezekről a dolgokról nem vesznek tudomást és csendben maradnak.

Minden olyan embernek, aki igazságot és békét szeretne, és szeretné az imperializmus megfékezését, a szíriai választási győzelem egy dicsőséges ünnepnap. Asszad elnök elismerést érdemel. De nála is jobban megérdemli Szíria népe, akik megmutatták, hogy ki lehet állni az igazi diktatúra ellen, az USA, valamint a törvényeket figyelmen kívül hagyó NATO lator államok ellen, akik szét akarták verni Szíriát, hogy azután egy bábkormányt állíthassanak.
A kimondhatatlan barbaritásokkal dacolva, Szíria békeszerető népe egységesen kitartott a függetlenség mellett, a vallási különbségek ellenére. Az a NATO trükk, hogy a különböző vallási csoportok között háborút szítsanak, kudarcot vallott, mert a szírek tudták, hogy ki az igazi ellenség.
Azok számára, akik hajlandóak felfogni azt, hogy mi a valóság, a szíriai történet megmutatja, hogy kik az igazi gonoszok a világon. A nyugati média szerint Oroszország, Kína, Irán, Venezuela, stb. a “rosszak”, és ezek az országok fenyegetik a világbékét.
Amerika és a NATO partnerei a “szabályokról és rendről” prédikálnak. De ez esetben a reflektorfény rájuk világít: egy országot akartak lerombolni. Ilyet már sokszor megtettek. De ezúttal ez az ország — Szíria — rendkívüli erőt mutatott, és meghiúsította az USA és a NATO gonosz terveit.
Sajnos Szíria igen nagy kihívások előtt áll, mert az USA és Európa gazdasági háborút viselnek ellene. A tízéves NATO agresszió utáni újjáépítés nem lesz könnyű. De Oroszország, Kína, Irán, és mások segítségével a szír nép fog kikerülni győztesen. Legyőzhetetlen ellenállásról tettek tanúbizonyságot.”
Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg  Forrás: oroszhirek.hu / sputniknews.com
 

Megosztom:

, , , , , , ,
Back to Top ↑