Cadmus fordítás Cadmus
Haditudósítás

2015. 12. 05.

Szíria: Terroristák állásai semmisültek meg Aleppoban és Daraaban

2015. 12. 05.

Terrorista szervezetek rejtekhelyeit, harcállásait támadták a hadsereg alegységei és a Szíriai Légierő, sok terrorista meghalt, fegyverzetük és hadfelszerelésük megsemmisült.

Aleppo tartomány:

A hadsereg ISIS terroristák járműveit, hadfelszerelését és fegyverzetét semmisítették meg a hadsereg alegységei Um Zalilában és Tal Ajubban, 40 kilométerre keletre Aleppotól közölte egy katonai forrás a SANA-val pénteken.

Más katonai alegységek egy terrorista csoport minden tagjával végeztek és megsemmisítetté azok fegyverzetét Khalsza faluban, Aleppo tartomány délnyugati területén.

A hadsereg egyik alegysége terroristák mozgó kontingenseit és rejtekhelyeit Hrejtan városban, 10 kilométerre északnyugatra Aleppotól a Törökországba vezető úton, megsemmisítve több járművet, amelyek közül többre nehéz gépfegyvert szereltek

A hadsereg intenzív hadműveleteket hajtott végre a Dzsabhat Al-Nuszra (Al-Kaida) ás más terrorszervezetek rejtekhelyei és harcállásai ellen az Al-Rashidin, Al-Lajramun, Al-Zahra és Bani Zaid kerületekben Aleppo városában, likvidálva sok terroristát és megsemmisítve több aknavetőt, fegyvert és nagy mennyiségű lőszert.

Daraa tartomány:

Dél-Szíriában egy katonai alegység összecsapott a Dzsabhat Al-Nuszra (Al-Kaida) és más terrorszervezetek tagjaival és megsemmisítette azok rejtekhelyeit, fegyverzetét a Buszra-tér közelében a Daraa Al-Mahatta-kerületben Daraa városában.

A hadsereg egyik műveletében terroristák csoportjait támadta meg, megsemmisítve lőszerkészletüket és fegyverzetüket a Nazihin menekült táborban, Daraa Al-Balad-kerületben a nagyváros területén.

A hadsereg egységei a Dzsabhat Al-Nuszra (Al-Kaida) és más terrorista szervezetek fedezékeit semmisítették meg Tal Shhab-ban, 17 kilométerre délnyugatra Daraa városától.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑