Cadmus fordítás Cadmus
Terrorizmus

2019. 06. 30.

Szíriai földművesek búzamezőit gyújtják fel a kurd milicisták (videó)

2019. 06. 30.

Az úgynevezett “Szíriai Demokratikus Erők” (SDF) arra kényszerítik a szíriai földműveseket, hogy alacsonyabb áron adják át a megtermelt gabonát, mint amit a szíriai kormányzat megállapított hatósági felvásárlási árként és amennyiért átveszi. Azoknak a gazdálkodóknak, akik nem adták a gabonát bagóért, minden terményét elégetik az SDF milicistái.

Itt látható egy videó, ahogy az SDF egy járőre felgyújt egy farmot, ami bizonyítja az SDF megszállta területeken élő gazdálkodók állításait.

Erről eszünkbe jut, hogy mit csinál az USA Afganisztánban. Olyan földön, ahol bármi termeszthető, de a farmerek bizonyos okok miatt csak mákot termelhetnek. Ezek közül egy ok, hogy Afganisztánt függő helyzetben tartsák.

Akik nem tudnák Szíriának vannak stratégiai tartalékai fontosabb terményekből, hogy amikor szükség van rájuk elérhetők legyenek, emiatt bizonyos büntető intézkedések nem sújtanák az országot.

 

Az SDF militánsok égetéses terve elbukott, mert a múlt hét végéig egy millió kilogramm gabona érkezett más térségekből a szükségben lévőkhöz, valamint 100 ezer tonna fog még eljutni hozzájuk az időszak végéig.

Ami a megszállt északnyugati országrészeken élő szíriai embereket illeti, kárpótlást fognak kapni és szenvedéseik meg lesznek torolva. A búzaégető milicisták nem csak bűnözők, hanem terroristák is. És a terrorizmus ki lesz irtva hazánk földjéről, a legkíméletlenebb módszerekkel.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑