Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2015. 08. 31.

Szíriai légicsapásban izraeli és jordániai tisztek vesztették életüket a Nuszra Front  vezetői mellett

2015. 08. 31.

A Szíriai Légierő nagy számú takfiri terrorista vezetővel végzett, közöttük rangidős izraeli és jordániai tisztekkel, a vahabita megszállók állásaira mért légi csapásokban a déli Daraa tartományban, jelentette a FARS hírügynökség szombaton.
Az Al-Nuszra Front takfiri terrorista szervezet legkevesebb 42 vezetője, közöttük 3 izraeli és jordániai tiszt halt meg a szíriai katonai repülőgépek légi támadása során Daraa-ban.

Katonai források közölték, hogy az Al-Nuszra Front állásaira mért szíriai légi csapások súlyos veszteségeket okoztak a takfiri terroristáknak.

Pénteken hasonló hadműveletek során az Al-Nuszra Front száznál több fegyveresével végeztek szíriai katonai repülőgépek Daraa-ban.

A forrás elmondta, hogy száznál több vahabita terrorista, nagyobb részük az Al-Nuszra Front tagja halt meg a Légierő támadásaiban, amelyek a megszálló fegyveresek csoportjai ellen irányultak Dael településen Daraa tartomány déli részén.

Csütörtökön a Szíriai Arab Hadsereg alegységei 46 vahabita terroristát likvidáltak katonai műveletek során Aleppo városában.

A vahabita megszállók Al-Szajjed Ali térségében semmisültek meg.

Eközben a Hadsereg alegységei az Al-Nuszra Fronthoz tartozó terroristákat likivdáltak, valamint megsemmisítették fegyverzetüket Boszra Al-Shamban nyugati szektorában, Daraa tartomány keleti területén.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑