Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2019. 11. 17.

Szolidaritást vállalunk az Izrael által megtámadott palesztin újságírókkal

2019. 11. 17.

Az interneten az utóbbi napokban egyre többen fejezik ki szolidaritásukat a palesztin újságírókkal és tudósítókkal akiket a megszálló izraeli hadsereg gyilkolt meg, vagy sebesített meg a Gázai övezetben.

A tiltakozás és a támogatás kifejezése azzal kezdődött, hogy egy palesztin fotóriporter Muath Amarnah elveszítette az egyik szemét, melyet az izraeli katonák lőttek ki amikor a tüntetőkre támadtak a Gáza övezet határán. A fotóriporter azonban csupán a munkáját végezte amikor rálőttek.

Az izraeli hadsereg az utóbbi időszakban egyre többször támadja a palesztin és a külföldi sajtó képviselőit, hogy ne derülhessen fény a cionista hadsereg által elkövetett háborús bűncselekményekre. A sajtó képviselői elleni támadás elleni tiltakozásként egyre többen osztanak meg olyan képet, melyen eltakarják az egyik szemüket, ezzel utalva az egyik szemét elveszített palesztin fotóriporterre.

Szerkesztőségünk is szolidaritást vállal a megtámadott palesztin újságírókkal és tiltakozik az izraeli hadsereg által elkövetett háborús bűncselekmények ellen!

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Quds News Network)

Megosztom:

, , , , , ,
Back to Top ↑