Cadmus fordítás Cadmus

Teljeskörű takarítási szolgáltatás korrekt áron

Megbízható takarító céget keres? A Korrekt Takarítás vállalja irodák, üzlethelyiségek, családi házak, társasházak rendszeres vagy alkalmi takarítását.

A megbízásokat tapasztalt, lelkiismeretescsapatunkkal vállaljuk, akár sürgős és/vagy nagy volumenű munkákat is vállalni tudunk – például rendezvény utáni takarítást vagy komplett családi ház nagytakarítását.

Nem szégyen, ha nincs ideje vagy energiája otthona takarítására, bátran forduljon hozzánk!

Akár rendszeres, akár valamilyen ünnep vagy alkalom előtti átfogó takarításról van szó, ránk számíthat. Elvégezzük a portalanítást, padló- és kárpittisztítást, a konyha, fürdőszoba, mosdó kitakarítását, ablakpucolást, de igény szerint kertjét is rendbe tesszük.

Albérlet takarítást is vállalunk, hogy Ön patyolat tisztán adhassa át a lakást/házat a következő bérlőknek.

Üzletek és irodák tisztán tartásához szintén javasoljuk szakembereinket. A takarítást az Ön által meghatározott időpontban végezzük, a munkaidő előtti vagy utáni órákban, de akár hétvégén is. A takarítási feladatok ellátása mellett vállaljuk a tisztasági fogyóeszközök beszerzését és feltöltését (egészségügyi papír termékek, kézmosó, stb.). Ezen felül szinte bármilyen iroda karbantartási, üzemeltetési feladatot is ránk bízhat, így elegendő több cég helyett csak a Korrekt Takarítással szerződést kötnie és teljes körű szolgáltatást kap.

Munkánk során korszerű eszközöket és tisztítószereket használunk, de aki szeretne ügyelni ökológiai lábnyomára, annak bátran ajánljuk biotakarítás szolgáltatásunkat. Ezesetben csak teljes mértékben lebomló öko tisztítószereket használunk, melyek természetes alapanyagokból készülnek (citromsav, cukornád kivonat, narancsolaj, levendulaolaj…). Ezektől az anyagoktól nem csak tisztaság, hanem jó illat is lesz a helyiségekben. Arról az érzésről nem is beszélve, hogy jót tett a környezetéért azzal, hogy nem szintetikus vegyszereket választott.

Forduljon hozzánk magánszemélyként vagy vállalkozás képviselőjeként, takarítási szolgáltatásainkkal és kollégáink hozzáállásával garantáltan elégedett lesz. A tiszta környezet otthon és a munkahelyen is alapvető.

Megosztom:


Back to Top ↑