Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 05. 24.

Tisztelgés a Szíriáért harcoló palesztin hősök emlékének

2018. 05. 24.

Az Al-Jarmuk menekülttábor felszabadult és megszabadult a vahhabita terrorizmustól. Hivatalosan is.

Csak tisztelettel tudunk emlékezni a hű palesztin harcosokra, akik több mint hat évig foglaltak el harcállásokat a menekülttábor körül, amikor a drága tulajdonukat adták második hazájukért, Szíriáért. A verejtéküket és vérüket, erőfeszítésüket és fegyvereik erejét. Szembeszálltak és harcoltak, éberek voltak, támadtak és lecsaptak a megszállókra. Nagyon sokan hősi halált haltak, még többen sebesültek meg közülük. Erős és hatékony csapásokat mértek a vahhabita terrorszervezetekre.

Terveztek, végrehajtottak és manővereztek. Nem vonultak vissza és nem adták fel.

.

A legjobb harcosok voltak. Mindenki tanúsította tetteiket, aki ismerte őket. Sok tapasztalatuk van a gerilla harcmodor és katonai műveletek alkalmazásában. Tétovázás nélkül végig hűek voltak a mozgalom és az ellenállás vezetéséhez, hittek benne, hogy a menekülttábor utolsó négyzetcentiméteréig fel fog szabadulni. Végül eljött a nap, amikor igazán felszabadult.

Minden üdvözletünk, elismerésünk és tiszteletünk a Fatah Al-Intifada, a Liwa Al-Kudsz, a Palesztin Felszabadítási Hadsereg és a Népi Front Palesztina Felszabadításáért-Főparancsnokság harcosainak és katonáinak, akik részt vettek a menekülttábor védelmében és a felszabadítási harcban.

Tisztelgünk a Jarmuk Zászlóalj (a Fateh Al-Intifada palesztin ellenállószervezet alegysége) harcosainak és hősi halottainak. Kegyelettel emlékezünk hőseikre.

Tisztelgünk a támogató tüzérütegüknek és a tisztjeinek.

Tisztelgünk a támogató alegységeknek, a többi tűztámogató alegységnek, az állományuknak és haditechnikai eszközeiknek. A vezetési pontok állományának, a rohamozó alegységeknek és különleges harci tapasztalatuknak, amely segítette és győzelemre vitte a felszabadító harcot.

A palesztin ellenállás összes szervezetének és a Fateh Al-Intifada központi bizottsága tagjainak, akik mindig a frontvonalakban voltak a palesztin katonákkal és harcosokkal, őket is szívből tiszteljük és üdvözöljük.

Dicsőség a palesztin ellenállás és a Fatah Al-Intifada mártírjainak, dicsőség a Szíriai Arab Hadseregnek és palesztin szövetségeseinek, akik vérüket ontották az Al-Jarmuk menekülttábor földjéért azért, hogy megszabadítsák a terror karmaiból és az idegen vahhabita terroristák uralmától!

Az Al-Jarmuk palesztin menekülttábor, Damaszkusztól délre felszabadult és megszabadult!

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg, Forrás: Fateh All Ntefada

 

Megosztom:

, , , , , , , , , ,
Back to Top ↑