Cadmus fordítás Cadmus
Terrorizmus

2017. 09. 26.

Újabb bizonyítékok kerültek napvilágra az USA-ISIS együttmüködésről

2017. 09. 26.

Orosz légi felvételeket hoztak nyilvánosságra az ISIS terrorszervezet állásai közelében lévő USA erőkről északra Deir Ezzortól.

Az Orosz Honvédelmi Minisztérium légi felvételeket hozott nyilvánosságra az ISIS terroristák Deir Ezzortól északra lévő állásairól, amelyeken a térségbe telepített amerikai hadtechnikai eszközök láthatók. A képeket az Orosz Honvédelmi Minisztérium hivatalos Facebook oldalán tették közzé vasárnap, a fotók az USA különleges erői által hansznált technikai eszközöket mutatnak be.

“A légi fotók 2017. szeptember 8. és 12. között készültek olyan térségekről, ahol az ISIS terrorszervezet erői települnek, itt nagy számban fedezhetőek fel amerikai gyártmányú Hummer páncélozott terepjárók, amelyeket az USA különleges erői használnak.”

– írta a minisztériuma Facebook oldalán.

Az Orosz Honvédelmi Minisztérium hozzátette, hogy a felvételek világosan megmutatják az USA Hadseregének különleges erőit, amelyek Daesh/ISIS terrorszervezet által nem rég létesített állásokba települtek.

Azonban egyáltalán nincsenek jelei a terroristákkal még zajló összecsapásoknak, valamint a koalíció állítólagos légi csapásainak nyomai és bombatölcsérei sem látszódnak

“Annak ellenére, hogy az USA Fegyveres Erőinek erődített állásai ott vannak, ahol jelenleg az ISIS/Daesh militánsai települnek, nincs jele egyetlen szervezett harcállásnak sem! Ez arra utal, hogy az amerikai katonák, akik jelenleg ott vannak, teljes biztonságban érzik magukat a terroristák ellenőrzése alatt lévő területen.”

– emelte ki az Orosz Honvédelmi Minisztérium közleménye.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg (Sputniknews)

Megosztom:

, , , , , , ,
Back to Top ↑