Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2019. 10. 16.

Üzenet a “Fényes Portának”

2019. 10. 16.

A Szíriai Arab Hadsereg csapatai észak felé törnek előre, hogy megvédjék a szíriai lakosságot Manbedzs és Ajn Al-Arab városokban a török megszállástól.

Az említett hadműveletre azután kerülhet sor, hogy a két település kurd milíciáinak vezetői elfogadták a Szíriai Parancsnokság feltételeit, amelyeket korábbi megosztásunkban említettünk.

A Szíriai Légierő és a Szíriai Légvédelem nem fog habozni, ha meg kell semmisíteniük ellenséges légi célokat az említett térségben, azonban több információt majd az alkalmas pillanatban teszünk közzé. Emlékeztetjük az érintette feleket, hogy ne tegyék próbára a Szíriai Arab Fegyveres Erők elszántságát, ami szerint megvédelmezik hazájuk földjét.

Jelentések érkeztek hozzánk (az angol nyelvű felületet értve), hogy egyre több kurd milíciák ellenőrizte északkelet-szíriai település vette fel a kapcsolatot Szíria kormányával és akar megállapodni, azonban eddig Manbedzs és Ajn Al-Arab városokban sikerült csak megegyezésre jutni.

Abban bízunk, hogy az úgynevezett “Szíriai Demokratikus Erők” (SDF) egyre több helyi harctéri parancsnoka fel fogja ismerni, miközben a politikai vezetőik távol a hadszíntértől öt csillagos közel-keleti szállodákban biztonságban vannak, senki sem fogja megvédeni a szíriai népet, felekezeti és nemzetiségi származástól függetlenül Szíria egész földjén, csakis a Szíriai Fegyveres Erők és Szíria kormánya!

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , ,




Back to Top ↑