Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 05. 04.

Üzenet az iszlamistáknak

2018. 05. 04.

Nem tudni, hogy a Syrian Arab Army oldal hangja és megosztásai milyen messzire jutnak el a dzsihádistákhoz kötődő médiában, azonban újabb üzenetük van számukra és ha figyeltek volna az eddigi mondanivalóra, mostanáig megadták volna magukat.

Az Észak-Homszban lévő terroristáknak: Senki sem mentette meg társaitokat Észak-Lattakiaban, sem Aleppoban, még kevésbé Ghutaban, tudjátok, hogy mi vár rátok, ez a sorsotok, nem állunk meg. Tudjátok, hogy a szíriai kormány megadott nektek minden esélyt, hogy letegyétek a fegyvert. Tudjátok, hogy az esélyeiteket eljátszottátok és a hadműveletek elkezdődnek és vereséget fogtok szenvedni.

Megszállók vagytok, szíriai polgárokat tartotok túszként fogságban úgy, ahogy a fajtátokbeliek tették Aleppoban és Ghutaban. A Szíriai Fegyveres Erők pedig elhatározták, hogy megszabadítják a polgáraikat az uralmatok alól és kiirtják a vahhabita terrorizmust az összes szíriai földről. Tehát tegyétek le a fegyvert, engedjétek el a polgárainkat és a Szíriai Arab Hadsereg gondoskodik róla, hogy ne a harckocsijaik lánctalpai legyenek, amiket utoljára láttok, amikor eltiporják koponyáitokat.

Habár eltérően tőletek, mi megjegyeztük, hogy nem ezt fogjátok választani, mert nem vagytok olyan bátrak és elszántak, hogy a polgári túszaitok, élő pajzsaitok nélkül harcoljatok. Ahogy korábban a polgári lakosok megmenekültek az elnyomásotok alól, úgy most is meg fognak menekülni.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑