Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2019. 01. 13.

Válaszút előtt áll Libanon

2019. 01. 13.

A képen két izraeli katonai repülőgép halad a libanoni légtérben. Egyedül 2018. évben, az izraeli légierő 1417 alkalommal sértette meg a libanoni légteret (ez közel napi négy eset) a Libanoni Külügyminisztérium egy ENSZ-nek küldött levele szerint.

Elérkezik az időpont – nagyon valószínű hamarosan – amikor a libanoni kormány választás elé kerül.

1. Megadja a felhatalmazást a Szíriai Fegyveres Erőknek, hogy lezárják a libanoni légteret az ellenséges repülőgépek előtt.

2. Szemet huny felette, hogy Szíria felfegyverezze a libanoni ellenállást az eszközökkel, amelyekkel teljesen lezárhatják és megvédhetik a libanoni légteret.

3. Szíria repüléstilalmi övezetet fog létesíteni Libanon bizonyos területei felett az Egyesült Nemzetek Alapokmánya VII. fejezet 51. cikkelyében lefektetett joga alapján.

Akik azt hiszik, hogy ez képzelődés és nem hajtható végre emlékezzenek rá, amikor az izraeliek berepültek a szíriai légtérbe, akkor repülőgépeket veszítettek. A cionisták csak a libanoni légtér használatával és polgári repülőgépjáratok fedezetében képesek Szíriát célba venni ugyanúgy, mint az orosz IL-20-as esetében történt.

Az óra ketyeg. Többet akkor, ha eljön az ideje.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , , , ,
Back to Top ↑