Cadmus fordítás Cadmus

Válogatott használt ruhák megbízható helyről

Míg régen szégyellnivaló volt mások használt ruháit hordani, ma már teljesen elfogadott, sőt, igazi kultusza lett a turkálásnak.

A turkálók ellenállhatatlanságát sokak számára a kincsvadászat izgalma adja, vagyis, hogy sosem tudni, mit fog találni az ember az új áruk között.

A hazai turkálók között egyaránt fellelhetők a„kilósak”, ahol nagy kupac ruhák mélyére áshatunk, illetve darabáras, akasztófákra aggatott ruhás helyek is, de ezek kombinációja is gyakori. Jellemzően a krém és elsőosztályú ruhákat szokták átláthatóbban elhelyezni, míg a másodosztályú termékek kilós áron kaphatók. Kimondottan krém turik léteznek ugyan, ám csak ilyen ruhát árusító nagykereskedések nagyon ritkák.Ráadásul a tapasztalat azt mutatja, hogyezek is általában csak rövid ideig tudják fenntartani magukat legalább elsőosztályú termékek beszerzése nélkül.

Amennyiben új használtruha nagykereskedés partnert keres vagy most indítja be vállalkozását, szerezzen árut megbízható helyről! Semmiképp se válasszon olyan nagykereskedést, aminek a honlapján nincs cégnév, sem telephely feltüntetve, csupán például egy telefonszám szerepel. A hazai nagykereskedések többsége Németországból, Angliából, Ausztriából és Hollandiából szerzi be az árut. Vannak vállalkozások, akik a begyűjtött holmikat 150-200 kg-os bálákban adják el a kiskereskedőknek, válogatás nélkül, míg más használtruha nagykereskedések maguk szortírozzák osztályokba a termékeket. Olyan cégeket is találni, akik a külföldi üzemben már eleve szortírozott ruhát hoznak be az országba és adják tovább.

A ráckeresztúri Bemo-Textil azon használtruha nagykereskedések közé tartozik, akik a gyűjtéseket saját kezűleg válogatják. Cégünket családias légkör, maximális odafigyelés és rugalmasság jellemzi, így hosszútávú partnerre lelhet bennünk. Termékeink jellemzően Németországból, Ausztriából, Svájcból és Hollandiából érkeznek, tartalmaznak felnőtt és gyerek ruházatot, cipőket, kiegészítőket, lakástextileket. Kapható nálunk krém ruházat, elsőosztályú, másod- és harmadosztályú ruhaneműk is.

Keressen minket telefonon, majd a megbeszélt időpontban szeretettel várjuk Önt raktárunkban!

Megosztom:


Back to Top ↑