Cadmus fordítás Cadmus
 • Húszik válaszcsapásai a Vörös-tengeren

 • Szíriai konfliktus

 • Palesztin – izraeli konfliktus

 • Legolvasottabb híreink

  • No results available
 • Keresztényüldözés a Közel-Keleten

 • Afganisztáni háború

 • Tajvani konfliktus

 • Örmény-azeri konfliktus

 • Időjárás

Szíria

2017. 07. 01.

Washington hazugsággal leplezi a vereségét

2017. 07. 01.

Miután igazoltuk önöknek, semmi mással mint józan ésszel, hogy mennyire hamisak az USA legutóbbi vádaskodásai és állításai, ez lesz az utolsó megosztás ebben a témában, hacsak valami jelentős esemény nem történik.

Amikor az Al-Shairat légi bázisról beszéltünk, egy olyan katonai repülőtérről van szó, amelyet a Pentagon szerint 57 darab Tomahawk robotrepülőgép talált el, az 59 darab elindítottból. Ez a mennyiség jóval több, mint elég, hogy megsemmisítse egy kis ország egész légi erejét. Hogy jobb összehasonlításai alapot nyújtsunk, az Egyesült Államok 2011-ben 110 darab Tomahawk manőverező robotrepülőgépet lőtt ki líbiai célpontok ellen, amelyek majdnem teljesen eltörölték a Líbiai Légvédelmet és a Légierőt, szóval EGYETLEN EGY SZÍRIAI BÁZIS, amelyet néhány hete az említett mennyiségű robotrepülőgép több, mint fele telibe talált még ma is üzemel?

Ez arra utalhat, hogy újjáépült, nos; egy ország, ami az elmúlt hat és fél évet háborúban töltötte és a nyugati hatalmak büntetőintézkedései sújtják, képes volt újjáépíteni a bázist, képessé tenni nem hagyományos vegyi harcanyagok tárolására és bevetésére, amelyek bizonyos szintű elszigetelést és védelmet igényelnek, mindösszesen 16 hét alatt?? Tudjuk, hogy a szíriai műszaki katonák nagyon jók, azonban senki sem olyan jó, hogy a fenti dolgot megtegye, egyszerűen senki ezen a bolygón.

A két történet teljesen ellentmond egymásnak, ők (az USA) vagy nem találták el úgy a bázist és a “Syrian Arab Army” oldal beszámolója, ami az egyik szerkesztőségi tagtól ered, aki ott volt amikor az USA Tomahawk csapása történt, helyes, és így az amerikaiak hazudtak, miszerint a támadás akkor sikeres volt, vagy a jenkik most hazudnak; válasszák ki az önöknek megfelelő verziót.

Végül, emlékezzenek, az USA sohasem hazudott semmiről a múltban, nem hazudott Vietnamról, Afganisztánról, sem Irakról, és nem haltak meg civilek milliói a hazugságaik során.

A “Syrian Arab Army” folytatni fogja a hírei szokott megosztását, ezentúl értelmetlen dolog erről a témáról több szót ejteni. Az oldal készítői úgy hiszik megtették a magukét.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑