Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2016. 04. 09.

Világbékeharcosok és társaik

2016. 04. 09.

Muszáj lesz kommunista-liberálissá válnom, vagy legalább anarchista-humanista-zölddé, mert bebizonyosodott, hogy a világ ment-he-tet-le-nül korrupt! Úristen, mi lesz most?!

Panamából kikerültek az offshore iratok. Úgy járt a bolygónk lakossága, mint a budapesti közterület-fenntartó telente: „tudtuk, hogy hó lesz, na de ekkorára nem számítottunk…” Viszont most leírom, hogy ez az egész engem miért nem érdekel. Mert elolvastam, hogy kik vannak a listán. És azt láttam, hogy ez a „Gonosz Tengelye”. Mert azt néztem, hogy kik nincsenek a felsorolásban. Érdekes, a „Fejlett Világ” képviselői nincsenek rajta. Ho-hóó, a brit miniszterelnök halott apja azért rajta van! De hát a mi Davidunk zsarolgatja az EU-t. (Ahogy viccesen kérdezik mifelénk: Mit csinálsz Dávid, csillagom?) Persze, hogy kap ő is egy sallert! Nyilván, nem fogom azt állítani, hogy ez az egész hazugság, mert az túl magas labda lenne. De mintha ez a lista kicsit nagyon egy akolból való brigádot érintene. Tessék ezen elgondolkodni, ha kérhetem. Merthogy látható, a Világbéke elmaradása múlik ezeken a listásokon. Például nem valósulhat meg az Európai Egyesült Államok. Nem győzhet az USA a Közel-Keleten. „Pitiáner ügyek”. Szót se róluk! Így aztán előkerül pár vagon irat, pár évtizedről és sehhhol egy francia, német, ámerikái nagyember, vagy annak legalább a halott hozzátartozója. Aztán egyszer csak pechjére előkerül Clintonné, mert a munkatársának a munkatársa származására nézve keleti, így a világ megmentésén dolgozó tényfeltárók – figyelmetlenségből – a „még egy genya” kategóriába sorolták. Szerencsére ezzel végképp le is leplezték a valódi céljukat.

Na de! Lássuk be, óriási húzás ez a világpolitika sakktábláján! Ehhez fel nem ér az USA legújabb lépése, miszerint egy páncélos dandárt telepít Kelet-Európába. 4500 katonát a 65.000 mellé, merthogy ennyi usás van az Európa Gyarmaton. Szigorúan a Világbéke megmentéséért jönnek az újak! Ezt is lássuk be, de legalább vegyük tudomásul! Meg kell érteni, hogy kell egy Gonosz! Ha az egy fél kontinens, még jobb! Különben bezárhatnak a fegyvergyárak, túlszaporodik a világ, recesszió lesz stb-stb. Kinek jó ez? Senkinek! Más –viszont nem kevésbé fontos – kérdés, hogy tulajdonképpen ki a gonosz? A válasz eléggé egyszerű: akire rámondják a felvilágosultak. Mostanában erre a legjobb példa Törökország. Mivel évek alatt sem sikerült megbuktatni Erdogant, ő bevállalta az ISIS támogatását, lelövetett egy orosz vadászgépet, sőt most már elvégzi a töketlen EU helyett is a migránsokkal kapcsolatos piszkos munkát. Ma már – megint, ismét, egyelőre – ő is a Világbéke megmentője. A Közel-keleti és az Észak-afrikai országok „diktátorai” nem jártak ennyire jól. A történetüket ismerjük. Oroszország – Krím – Kelet-Ukrajna… Le szeretném szögezni: európai emberekről van szó! Hagymázasan fogalmazva: a testvéreinkről van szó! Igen, Európa kelet felé legalább annyi kilométer, mint nyugat felé. Ott európai emberek ölik egymást, még ha kicsit szlávos is a fejük. Ki rántotta bele Ukrajnát a NATO/EU pilótajátékba? Ki „nem tudta”, hogy ezt Oroszország nem fogja hagyni? Persze, hogy a Békeharcosok!

Az a problémám, hogy a Világbéke onnan ered, ahonnan a „Világ proletárjai egyesüljetek!” Ahol a burzsoázia ellen folyik az osztályharc. Ahol az a bizonyos permanens forradalom zajlik. Közép-Keleten ez csúnyám megbukott. Erre egyre jobban úgy néz ki, hogy Nyugaton meg kommunizmus van, vagy legalábbis azt szeretnének. 40% fölötti adók a „társadalmi igazságosság” nevében? Csapások az „elnyomottak felszabadításáért”? Mindez felvilágosult-liberális felsőbbrendűséggel? (Azt tudják, hogy Houellebecq szerint a kommunizmus a hard humanizmus, a liberalizmus pedig a light?) De ki is merne szembeszállni a „haladás eszméjével”? Ki meri kimondani, hogy a felvilágosodás célja elpusztítani Istent? Isten pedig lehet a pénz, így a gazdagok – mert nekik mindig több van – a rosszak. Az offshore gazdagok maguk az ördögök. Főleg, ha veszélyeztetik a Világbékét. Amit – mint tudjuk – csak Világforradalommal lehet megteremteni. Hát, fityisz a nagy orrotok alá, barátaim!

Orientalista.hu – Vahn Mégh

Megosztom:

Back to Top ↑