Cadmus fordítás Cadmus

Spöttle: Katasztrófák játszódnak le nap mint nap

2016. 09. 30.

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő szerint egyre agresszívebbek a migránsok Európában.

– Az újságírásban a hír az szent, a véleménynyilvánítás meg szabad, mindenképpen beszélni kell a valóságról, ez nem gyűlöletkeltés – mondta Georg Spöttle az M1 Ma reggel című műsorában. A biztonságpolitikai szakértő hozzátette: azon, a balliberális sajtó által írott dolgokkal, hogy a migránsok mind diplomás, remek emberek, akikre szükség van és majd beilleszkednek, ellentétben Németországban csak az elmúlt évben 2000 nemi erőszakot követtek el migránsok, míg a németek közül 19 követett el hasonló bűncselekményt.

Csütörtökön egy 8 éves kislányt erőszakoltak meg, utána délben 50 részeg migráns szétverte a nekik épített menedékszállót, de nagyon sok az utcai lopás, rablás is – sorolta. Berlinben az első negyedévben 37 százalékkal növekedett meg a bűncselekmények száma, és kiderült, hogy ezeket mind migránsok követték el; nem nagyon van észérv amellett, hogy miért kellene befogadni ezeket az embereket – mondta Spöttle. Katasztrófák játszódnak le nap mint nap Nyugat-Európában – fűzte hozzá.

Rámutatott arra is, hogy nagyon nehéz egy migráns azonosítása is, hiszen ha korábban nem került a nemzetközi hatóságokkal valamilyen kapcsolatba, akkor nincsen biometrikus adata, nincs róla rendőrségi vagy titkosszolgálati megfigyelés, így bejuthat Európába, pedig lehet, hogy korábban az IÁ kivégzője volt. Kiemelte: csak a múlt héten négy embert tartóztattak le négy német városban, akiket Salah Abdeslam vitt be Németországba, és alvósejtként működtek. Ugyanott készültek az útleveleik, a hamisított szír, de nagyon jóm minőségű irataik, ahol a bataclani vérengzőknek – húzta alá.

Orientalista.hu – Hirado.hu

Megosztom:

,
Back to Top ↑