Cadmus fordítás Cadmus
Izrael

2015. 05. 22.

Szíriában megsebesült ISIS terroristákat kezelnek izraeli kórházakban

2015. 05. 22.

Sebesült terroristákat kezelnek a megszállt Palesztina területén lévő Tiberias izraeli kórházában. A Cionista Poriya Kórházba szerdán hajnalban két terrorista is felvételt nyert, akik az úgynevezett “Iraki és Levantei Iszlám Állam” (ISIS) takfiri csoport kötelékében harcolnak, és megsérültek Szíriában a folyamatban lévő katonai műveletek során.

Az egyik terroristának repeszek sebesítették meg a szemét és a bal lábát, míg a másiknak a kezei sebesültek meg súlyosan, számolt be a Walla nevű cionista honlap.

A Cionista Poriya Kórház eddig több mint 173 sebesült terroristát látott el a honlap szerint, és a mostani két esetet megelőzően három napja három, a szíriai kormányerőkkel folytatott harcokban megsebesült terroristát vett fel kórházi kezelésre.

Az izraeli Walla honlap a hónap elején azt is közölte, hogy 465 fő Szíriában megsebesült terroristát kezeltek az izraeli Nahariya Kórházban Galileában.

Azonban a SANA szíriai hírügynökség szerint egymásnak ellentmondó adatok jelennek azon sebesült terroristák számáról, akiket a cionista kórházak már kezeltek, és a számuk ennél jóval magasabb lehet.

 Egyes források szerint jelenleg 1600 sebesült terroristát kezelnek izraeli kórházak a megszállt palesztin területen.

A kórházi kezelés csak az egyik formája annak, ahogyan a cionista hatóságok nyíltan biztosítják a terrorista szervezetek támogatását. A cionisták a takfiri fegyveres csoportok működésének további támogatásához rendszeresen hajtanak végre brutális légitámadásokat Szíria felségterületén belül.

Orientalista.hu – Tia (persianews, almanar, farsnews)

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑