Cadmus fordítás Cadmus

Természetes, mesés hajzuhatag csatos póthajjal

Legyen gyönyörű, ápolt hosszú hajad percek alatt! Az OxYExtensions póthajakkal könnyen, fájdalommentesen és kémiai anyagok nélkül lehet csodálatos hajzuhatagod.

Az OxY csatos póthajai mind egy szálig természetes, kezeletlen emberi hajból készülnek. A speciális előállítási folyamat során kiszűrjük a rövidebb szálakat, az eredmény így tökéletesen egyforma hosszúságú hajszálakból állótincs babahajak és kiálló szálak nélkül.A póthajat vasalhatod és göndörítheted is ahogy kedved tartja, de akár festheted is. A csomagban többféle vastagságú póthajakat találsz:ha igazán dús hatást szeretnél, tedd fel mindet, de hétköznapokra tökéletesen jól mutat a kevesebb tincs is.

A csatos póthajat prémium minőségű polimer csatokkal rögzítheted a hajadhoz. Arról, hogy hogyan kell klipeket alkalmazni a hajhosszabbításokban, megnézheted az OxYExtensions videóját. Ebben lépésről lépésre megmutatjuk hogyan haladj.

A póthajak sok-sok színárnyalatban elérhetők többféle súlyban és hosszúságban. Kedvedre variálhatod őket, a végeredmény biztos siker! Percek alatt változtathatsz a külsődön! A póthaj nem fog feltűnni senkinek, a csatok nem látszanak, hiszen az eredeti hajad takarja őket. Észrevehetetlenek szinte bárhonnan nézve. A hajak szuper könnyűek, nem fogod tőlük nehezebbnek érezni a fejed.

Az Oxy póthajainak hála minden nap más és más frizurád lehet anélkül, hogy roncsolnád a hajadat.

A mesés, egészséges hajat Te is megérdemled akkor is, ha a természet ezt nem adta meg Neked. Ne várj éveket, ne kínlódj hajfelvarrással és más eljárásokkal -válaszd az OxY-t!

Megosztom:


Back to Top ↑