Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2018. 02. 21.

Aleppo lakosai tüntettek az amerikai beavatkozás és jelenlét ellen (képek)

Több mint 3000 ember tüntetett Aleppoban az amerikaiak szíriai beavatkozása és jelenléte ellen. A jelenlévők szorgalmazták, hogy az amerikai csapatok minél hamarabb hagyják el Szíria területét és ne avatkozzanak bele az ország ügyeibe.

A helyiek szerint ugyanis maguk az amerikaiak azok akik elősegítik a terrorcselekményeket. Ezzel nem is járnak messze a valóságtól, hiszen talán még csak az óvodás gyerekek nem tudják, hogy az Al-Kaida és az Iszlám Állam nevű terror szervezeteket az Amerikai Egyesült Államok kormányai hozták létre.

.

Mindenki számára nyilvánvaló, hogy ők állnak az Irakban és Szíriában történt terror cselekmények mögött és így százezrek vére tapad az amerikai vezetők kezéhez. És ugyanez igaz a mindenkiben hibát kereső, de saját magával mindig elégedett, szomszédos cionista állam vezetőire is.

A tüntetők különböző transzparensekkel vonultak fel Aleppo utcáin, melyek közül a leghelytállóbb kijelentés az, mely egyenlőségjelet tesz az Egyesül Államok és a terrorizmus közé. Ezt a tényt már az amerikai kormány és az őket mosdató hazug nyugati média se képes megcáfolni.

Orientalista.hu – Al-Isfahani, smmsyria.com

Sharing is caring!

, , , , , ,
Back to Top ↑