Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2018. 02. 21.

Aleppo lakosai tüntettek az amerikai beavatkozás és jelenlét ellen (képek)

2018. 02. 21.

Több mint 3000 ember tüntetett Aleppoban az amerikaiak szíriai beavatkozása és jelenléte ellen. A jelenlévők szorgalmazták, hogy az amerikai csapatok minél hamarabb hagyják el Szíria területét és ne avatkozzanak bele az ország ügyeibe.

A helyiek szerint ugyanis maguk az amerikaiak azok akik elősegítik a terrorcselekményeket. Ezzel nem is járnak messze a valóságtól, hiszen talán még csak az óvodás gyerekek nem tudják, hogy az Al-Kaida és az Iszlám Állam nevű terror szervezeteket az Amerikai Egyesült Államok kormányai hozták létre.

.

Mindenki számára nyilvánvaló, hogy ők állnak az Irakban és Szíriában történt terror cselekmények mögött és így százezrek vére tapad az amerikai vezetők kezéhez. És ugyanez igaz a mindenkiben hibát kereső, de saját magával mindig elégedett, szomszédos cionista állam vezetőire is.

A tüntetők különböző transzparensekkel vonultak fel Aleppo utcáin, melyek közül a leghelytállóbb kijelentés az, mely egyenlőségjelet tesz az Egyesül Államok és a terrorizmus közé. Ezt a tényt már az amerikai kormány és az őket mosdató hazug nyugati média se képes megcáfolni.

Orientalista.hu – Al-Isfahani, smmsyria.com

Megosztom:

, , , , , ,
Back to Top ↑