Cadmus fordítás Cadmus

A legújabb agrártechnológiák találkoznak a Growtech Eurázsia kiállításon

Az idén 18. alkalommal rendezik meg Kelet-Európa, a Közép-Kelet és a Kaukázusi térség legnagyobb agráripari kiállítását Törökországban. A Growtech Eurázsia elnevezésű rendezvényen a térség és Európa legnagyobb agráripari technológiával foglalkozó cégei lesznek jelen. Több mint 100 országból összesen 85 ezer szakmai látogatót, 800 iparági vezető vállalkozást várnak a nagyjából 50 ezer négyzetméternyi kiállító területre.

A Growtech Eurázsia legnagyobb agráripari találkozási pontja, amelyen a piac valamennyi szereplője – az egyszerű gazdától a világpiacra exportáló nagyvállalatokig – megjelenik. A kiállítás kiemelt szektorai a növényi tápanyag-ellátás és növényvédelem, a vetőmag, az öntözéstechnológia, a mezőgazdasági gépek, az állattartás, az agrárinformatika, valamint a technológiai újdonságok lesznek.

A nemzetközi kiállítást Antalyában, a török mezőgazdasági termelés központjában rendezik meg. Törökország a világ 7., és Európa első számú mezőgazdasági termelője, amely csaknem 200 célországba több mint 1500 mezőgazdasági terméket exportál. A 2017. évi kiállításon – amelynek témája a globális elköteleződés a mezőgazdaság és a technológia iránt – összesen 517 cég, köztük 160 nemzetközi, valamint több mint 82 ezer látogató, közülük több mint 5 ezer külföldi vett részt.

Magyar agrárcégek is részt vesznek

A magyar vállalkozások külkereskedelmi tevékenységének támogatására a Magyar Nemzeti Kereskedőház az ALX Hungary-vel közösen 88 m2-es nemzeti standon biztosít megjelenést a hazai cégeknek. A kiállítási standon való ingyenes megjelenésen kívül az MNKH és az ALX Hungary előzetes piackutatással, potenciális vevőlista összeállításával, valamint személyes találkozók megszervezésével járul hozzá a magyar cégek eredményes megjelenéshez.

A Growtech Eurasia 2018. november 28. és december 1. között lesz az Antalya Expo Centerben, Törökországban.

Magro.hu

Sharing is caring!

, , ,
Back to Top ↑