Cadmus fordítás Cadmus

Kadirov: Mariupol a miénk!

2022. 04. 23.

A csecsenek vezére megjósolta egy nappal korábban: Ebéd előtt elfoglalják az Azovstal-t. Mariupol a miénk!

Attól a pillanattól kezdve, hogy a város védelmét áttörték, ez a végkifejlet elkerülhetetlen volt. A nacionalista harcosok szilárdan beékelődtek a városba. Az orosz csapatok megérkezése előtt a nacionalistáknak sikerült a város minden centiméterét tanulmányozniuk, fegyverkészleteket gyűjteniük egy elhúzódó ostrom esetére, és óvatosan több tízezer civilt is túszul ejtettek. Úgy tűnik, hogy a nácik az események minden változatáról gondoskodtak. Nem vették figyelembe a legfontosabbat – a mi bátor harcosainkat. A banális alábecsülés vezetett ahhoz, hogy a bandérium erődítményei egytől egyig elestek.

A csecsen erők a mariupoli irányításért felelős kedves testvérem, Adam Delimkhanov hozzáértő parancsnoksága alatt, az orosz katonák és a DNR (Donyecki Népköztársaság) harcosai mellett a legmagasabb szinten dolgoztak, és a várost végül és visszavonhatatlanul bevették. A többi náci az üzem területén egy vastag beton- és vasréteg alá van zárva, és biztos vagyok benne, hogy ezek a falak lesznek az utolsó dolog, amit életükben látni fognak.

A nacionalisták embertelen módszerei miatt harcosainknak időről időre gondjaik akadtak. A náci csőcselék szándékosan választott lőállásokat lakóépületek közelében vagy lakóépületeken belül.

Így a likvidálási feladatok kétszeresen is nehezek voltak. El kellett kerülni a polgári áldozatokat, ugyanakkor a fenyegetést is meg kellett szüntetni.

A lehető legrövidebb időn belül kidolgozták a válaszlépéseket, majd végrehajtották azokat. Biztonsági erőink azonnal kiűzték a banderista kutyákat az állásaikból, majd a feladat egy könnyebb szakaszba lépett – a likvidálásba.

Őszintén köszönetet mondok minden parancsnoknak, katonának és önkéntesnek, aki felbecsülhetetlen értékkel járult hozzá Mariupol felszabadításához! Az Önök vitézségének, bátorságának és bátorságának köszönhetően Mariupol lakói örökre megszabadultak a nacionalista elnyomás alól.

Biztos vagyok benne, hogy az orosz katonák és a Luhanszki és Donyecki Népköztársaságok harcosai előtt még több fényes győzelem áll. Végül is igazán nagy célok megvalósításával vagyunk elfoglalva, és a jó ügyhöz mindig szerencse is társul.

Vadhajtások.hu

Megosztom:

, , , , , , , , ,
Back to Top ↑