Cadmus fordítás Cadmus
Ukrajna

2024. 03. 06.

Német információk szerint brit csapatok harcolnak Ukrajnában

2024. 03. 06.

Német katonatisztek között zajló beszélgetésekkel kapcsolatban kiszivárgott információk szerint brit csapatok is részt vesznek az Ukrajnában folyó harcokban.

Az orosz kormány a múlt héten hozta nyilvánosságra azokat az információkat, melyeket a német hadsereg kommunikációjának megfigyelése során szereztek

Az orosz RT hírügynökség számolt be arról, hogy egy rögzített hanganyagon német tisztek beszélgetnek a Krím félszigetet Oroszországgal összekötő híd felrobbantásáról.

 

A lehallgatott tisztek arról beszélgettek, hogy egy hosszú hatótávolságú ,,Taurus,, rakéta lenne a legalkalmasabb a híd megsemmisítésére. Néhány hete pont a német parlament szavazott ilyen típusú rakéták szállításáról Ukrajna számára.

Az összegyűjtött hanganyagokban az is szerepel, hogy Nagy Britannia nem csupán ,,Storm Shadow,, típusú rakétákkal látta el az ukrán hadsereget, hanem brit csapatok segédkeznek a rakéták használata során. Az említett rakéták pedig azt a célt szolgálják, hogy az orosz frontvonal mögött akár 150 kilométerre lévő célpontokat is meg tudjanak semmisíteni.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Al-Mayadeen)

Megosztom:

, , , , , , , ,
Back to Top ↑