Cadmus fordítás Cadmus
Menekültügy

2016. 08. 19.

Norvég rendőrségi vezető a migránsok által elkövetett bűncselekmények valós számairól

2016. 08. 19.

Egy norvég rendőrfőnök szembement a hivatalos véleménnyel, és kijelentette, hogy a bevándorlók által nagymértékben elkövetett bűncselekmények megalapozzák a velük szembeni fenntartásokat, és a növekvő bevándorlás több nemi erőszakhoz vezet.

A norvég  Haugesunds Avis c. lapban, egy filozófus által írt publicisztikára reagálva Thomas Utne Pettersen rendőrfelügyelő elmondása szerint a migránsokkal szembeni óvatosság nem alaptalan.

Véleményét alátámasztandó konkrét statisztikákkal támasztotta alá. Bár Norvégiába közel sem érkezett annyi menekült, mint Svédországba vagy Németországba, „az emberek xenofóbiája ezzel a csoporttal kapcsolatban indokolt és racionális.”

2016-ban a rendőrörsök minden héten átlagosan legalább három közel-keleti származású férfit visznek be kábítószerrel való visszaélés, rablás vagy késelés miatt.

Pettersen 2015-ben a saját körzetében összesen 2600 napnyi szabadságvesztést könyvelt el, ebből 2200-at „külföldieknek.” Az ullersmoi börtönben a fogvatartottak fele külföldi, szemben a 2014-es 30%-kal.

Egy Osloban végzett felmérésre hivatkozva elmondta, hogy a gyermekek ellen elkövetett bűncselekmények 90%-át migránsok követik el.

Pettersen élesen kritizálta a bevándorlást támogató politikusokat. „A nőket és gyermekeket feláldozták a Bevándorlási Hivatal oltárán.” Elmondása szerint a politikusoknak több realitásérzékkel kellett volna rendelkezniük.

Továbbá nekiment annak a gyakorlatnak, hogy a német és a svéd rendőrségi jelentésekben újabban nem jelennek meg az elkövető származására vonatkozó információk. Szerinte a lakosság elől nem szabad eltitkolni ezeket az adatokat.

(Breitbart)

Orientalista.hu – Jack Fall

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑