Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 09. 29.

Angela Merkel alias Aisha a Hamburgi Kalifátusból

2015. 09. 29.

Sohasem tudni, hogy egy kijelentést egyszerű hülyeség, megfontolatlanság, vagy pontos számítás alapoz meg.

Ha azt vesszük alapul, hogy Németországnak lakóssága elöregedett, a természetes szaporodás nem elég arra, hogy a nyugdíjakat kitermelje, akkor bizonyos, hogy ezt ők kikalkulálták, de az is bizonyos, hogy a bevándorlókra nem hoztak létre infrastruktúrát.

Ami a számításból kimaradt:

– az első hullámban ideérkezők egyszer a családtagjaikat is ide fogják hozni

– az első hullám sikere megindítja a második hullámot is. Ez beláthatatlan.

– nincsenek olyan joghatóságok, melyeket a bevándorlók Európán belül elismernek. A helyi Európai joghatóságokat nem veszik figyelembe, háttér joghatóságaik (imámjaik, törzsi vezetőik) továbbra is utasításokkal látják el őket

– Németország a holokausztban elkövetett bűnei miatt a mai napig vezekel. Nem mer a sarkára állni, nem mer nemet mondani, nem meri azt állítani, hogy a migránsok, idegen kultúrák, vallások nem kellenek. Pedig belül a németeket is őrli, minden faji megfontolástól függetlenül, tudják, hogy csapdában vannak.

Németország liberális vezetése, élükön Merkellel most sikamlós pályára tévedtek. Nem győznek egyszerre igent és nemet mondani.

Merkel már nem elég a megoldáshoz, de ugyan kihez forduljon? Obama és szövetségesi rendszere nem fog belépni Európa eróziójába. A német vezető a bankvilágtól kapott utasításokat hűen teljesítette és látja, hogy mindez a vesztét hozta. Két megoldás van: vagy megtanul arabul és hithű lesz, vagy Putyinhoz fordul.

Aki ma megoldást tud hozni, az Putyin.

Orientalista.hu – Mihálffy Balázs

Megosztom:

,
Back to Top ↑