A törökök ütik-verik a migránsokat, közben Erdogan azzal vádolja a görögöket, hogy kegyetlenek

Háromszereplős a háború a török-görög határon és mindenki, mindenki ellen van. A török hatóságok, a migránsok és a görög hatóságok.

A törökök hajtják a migránsokat, hogy ostromolják a határvédő kerítést, a görögök viszont azonnal meggátolnak minden kísérletet. Közben a törökök visszalövik a könnygázgránátokat a görög oldalra, berepülnek görög területre a török F-16-os vadászgépek az Égei-tengeren, valamint drótvágót osztanak a migránsok között, akiket viszont nem engednek vissza Isztambul felé, így harapófogóba kerültek és a török rendőrökkel is összecsaptak már.

Péntek este óta folyamatosak az összecsapások, a migránsok csoportjai ostromolják a görög részt, mire a könnygáz és vízágyú a válasz.

Közben szombat reggel óta folynak a harcok a görög-török határon.

Erdogan és a török állam szervezi az inváziót, legalábbis erről tanúskodnak azok a videók, amelyek ellepték a közösségi oldalakat.

Néhány nappal ezelőtt jelent meg az alábbi videó, amelyen az látható, hogy az Erdoganhoz hű Szürke Farkasok extremista szervezet, akik elkezdték kipucolni a nagy városokat a migránsoktól.

A Szürke Farkasok ideológiája a török faj és a török nemzet felsőbbrendűségén, valamint egy a Balkántól Közép-Ázsiáig terjedő, pántörök állam létrehozásának álmán alapul.

Majd a török rendőrök is elkezdték fenyegetni a migránsokat. Fegyverrel kényszerítik őket, hogy szálljanak fel a buszokra és menjenek a görög határ felé.

Folytatás…

Vadhajtások.hu

Sharing is caring!

, , , , , ,
Back to Top ↑